Türkiye'nin Koronavirüs Sebebiyle Tunus'a 5 Milyon Dolar Hibe Etmesi Tepkilerin Odağında

Türkiye, koronavirüs salgını nedeniyle Tunus'a 5 milyon dolar hibe nitelikli finansal destek vereceği açıklandı. Ülkemizde birçok vatandaşın pandemi dolayısıyla zor günler geçirdiği bu dönemde 'hibe' haberi sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında KKTC, Nijer, Kongo ve Nijerya'ya sağlık alanında hibe yapılmasına dair milletlerarası antlaşmalar da yayımlandı.

Tek dilim halinde ödenecek

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan milletlerarası andlaşmaya göre, 5 milyon doları aşmayacak şekildeki hibe nitelikli katkı tek dilim halinde ödenecek.

Aynı gazetede, KKTC, Nijer, Kongo ve Nijerya'ya sağlık alanında hibe yapılmasına dair milletlerarası antlaşmalar da yayımlandı.

Yapılan hibe sonrası sosyal medyadan da tepkiler geldi

Geçtiğimiz ay da Afganistan'a yardım yapılmıştı

Dışişleri Açıkladı: 'Türkiye Afganistan'a 75 Milyon Dolar Yardım Yapacak'

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR
10.12.2020

haram zıkkım olsun bunlarin pesinden hala it gibi koşanların çoluğundan çocugundan çıksın

Pasif Kullanıcı
10.12.2020

Niye şaşırıyosunuz bende bunu anlamıyorum. Osmanlı kafası işte. Anadolu aç bitap saray balkanlara araplara yatırım yapıyodu bunlarda aynı kafa. Ne bekliyodunuz. O geri getirmeyi çok istedikleri osmanlı hep böyle yaptı.

10.12.2020

Bu memlekette kim bunlara yalakalık yapıp milletin hakkını yiyorsa hepsinin allah bin belasını versin.Geçim sıkıntısı çekip oy verenlerinde.

10.12.2020

Bataklığa saplanana kadar farkına varmalıydı koyunlar. Şimdi dolar 20 lere koşacak meee meee diyerek tutamayacaklar. Dolar 10 u geçince asıl o yalakalar yine devlet düşmanı haline görecek öyle 180 derece dönektirler

TÜM YORUMLARI OKU (69)