Türkiye'nin Konuştuğu Tokat Hakkında Fatma Şahin'den Açıklama: 'Görmedim'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye'nin gündemine oturan tokat hakkında konuştu. Hatırlayacağınız üzere Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, yayın sırasında Fatma Şahin'in karşısında İHA muhabiri Ahmet Demir'i darp etmişti. 

Gösterilen şiddet kadar Fatma Şahin'in yaşananlara kayıtsızlığı da tepkilere neden olmuştu. Şahin yeni yaptığı açıklama ile olayı görmediğini iddia etti...

Şahin olayı görmediğini ifade ederken o anlarda reji ile arasında geçen diyalogun detaylarını paylaştı. Şahin’in açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

'Ben bu olayı görseydim “Ne oluyor napıyorsunuz?” derdim. Bir televizyoncu beni çok iyi anlayabilir. Ben bu olayı görsem kesinlikle müdahale ederdim. Bu olay sonrası o kadar üzüldüm ki. Eşim bile olayı sonradan anlamış. Bir saniyelik bir olaydan farklı şeyler çıkartılmak istendi. Ben eleştirilere saygı duyuyorum. Fark etmiş olsaydım ayağa kalkıp “Sen ne yapıyorsun” diyebilirdim. Sonradan gördüklerimi görseydim “Ne oluyor” derdim. Ben daha sonra yayında çıktığı zaman detaylı olarak gördüm. Ben başka monitöre bakıyordum, rejideki kız bana devam et dedi.'

Ne olmuştu?

Muharrem Sarıkaya tarafından kendisine tokat atılan İHA çalışanı Ahmet Demir olay sonrası Türkiye Gazetesi’nden Yılmaz Bilgen’e konuşmuş ve Fatma Şahin hakkında, “Fatma Hanım bizi Belediye çalışanı sanarak ‘neden işinizi doğru yapmıyorsunuz. Böyle bir duruma düşürdünüz’ gibi ifadeler kullandı. Daha sonra Bölge Müdürümüz Orhan Akın olayı anlattı ve hatanın tamamının Sarıkaya kaynaklı olduğunu izah etti. Fatma Hanım bu izahtan sonra özür diledi” ifadelerini kullanmıştı.

Sarıkaya attığı tokadın ardından Ahmet Demir’e 50 bin liralık tazminat ödemişti.

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
05.04.2022

Siz zaten gör diye emir gelmeden hiç bir şeyi görmezsiniz

Pasif Kullanıcı
05.04.2022

Tayyibin köpekleri birbirini ısırmış.

05.04.2022

Peki sonrasında kendi ekibine neden ayar verdin, beni neden bu ortamlara sokuyorsunuz önlem almıyorsunuz diye kızdın? Neden görev yerlerini değiştirdin?

TÜM YORUMLARI OKU (12)