Türkiye'nin Konuştuğu Köfte Krizi Sonrası Köfteci Ramiz'den Dikkat Çeken Paylaşım!

Türkiye'nin konuştuğu köfte krizi sonrası ünlü köfte zincirleri hedef tahtası oldu. Oklar Türkiye'nin önde gelen bir köfte zincirine dönerken piyasanın önemli oyuncularından Köfteci Ramiz de bir paylaşım yaptı. Köfteci Ramiz'den yapılan paylaşımda ürünlerde yüzde 100 dana eti kullanıldığı vurgusu yapıldı. 

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2 Ekim'de açıkladığı taklit ve tağşiş ürünler listesi sonrası büyük bir tartışma başlamış durumda.

Listelerde birçok büyük markanın adı yer alırken, iddialara göre çok ünlü bir köfte restoran zincirinin etlerinde de domuz eti çıktı ancak firma mahkeme kararıyla adını gizletti.

Tartışmalar ünlü bir köfte zinciri etrafında şekillenirken, sosyal medyada hedef alınan bir diğer büyük köfteci zinciri Köfteci Ramiz'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Köfteci Ramiz'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ürünlerde yüzde 100 dana eti kullanıldığı vurgusu yapıldı.

Köfteci Ramiz'in paylaşımında, "1928'den bugüne, yüzde yüz dana etinden günlük ürettiğimiz ürünlerimizle Türkiye'de ve 7 ülkeyle yurt dışında toplam 130 şubede hizmetinizdeyiz" ifadeleri kullanıldı.

Köfteci Ramiz'in paylaşımı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Köftecide Domuz Eti Skandalı: Siyasetin Sivri Dilli İsmi Cemal Enginyurt'tan Üstü Kapalı Gönderme
Büyük Köfteci Zincirleri Sosyal Medyada Hedef Tahtası Oldu: Köfteci Yusuf'un Avukatından Açıklama Geldi

Popüler İçerikler

Ünlü Köfte Zincirinde ‘Domuz Eti’ Çıktı, Mahkeme Kararıyla Duyulmasını Engelletti!
'Prof. Dr.' Unvanlı Ebubekir Sofuoğlu: "İslam Hassasiyetiyle Yetiştirilseydi Namahrem Katille Tanışmayacaktı"
Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
YORUMLAR

Firma, Köfteci Yusuf kesin! Çünkü bu kadar büyük firma olsam, ve töhmet altında kalsaydım, direkt olarak basın açıklaması yapardım, Biz değiliz diye. Ama Köfteci Yusuf yapamıyor. Avuktaın haberim yok demesi bile skandal. Nasıl haberin yok? Şimdi ortaya çıkınca , mahkemede adını gizletiyor ama bundan Firma avukatının haberi yok diye daşşş daşşş geçmez miyiz? geçeriz.! Köfteci yusuf olduğu kanaatine vrdım. ve açıklama yapmadıkları her dakika bu daha da temellenip oturyor, ve kendisini doğruluyor iddaa olarak.

09.10.2024

Rasim Ozan Kütahyalı bugün açıklama yaptı. Köfteci Yusuf'muş

09.10.2024

akıllıca hamle

09.10.2024

Senciyim Ramiz :).. O değilde köfteci Yusufta yediğim köfteler aklıma geliyor fena oluyorum at eşşek yemişim yaa öğğğğ 🤢

TÜM YORUMLARI OKU (18)