Türkiye'nin İlk İnsansı Robot Fabrikasının Yeni Robotları 'Erik Dalı' Oynayabiliyor!

Türkiye'nin ilk insansı robotlarını üreten 'Akınrobotics'in ADA GH5 isimli robotları gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor. Yeni robotların çay demleyip, yemek ve mangal yapabildiği belirtilirken Erik Dalı'nda oynamaları da dikkat çekti.

Robotlar, havalimanı, otogar, otel, AVM gibi insanların yoğun olduğu yerlerde kullanılabilecek.

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
16.02.2018

Bu akınsoft türk milleti ile daşak geçiyor bunlar çocukların oynadığı oyuncak robotlardan farkı yok milleti insansı robot diye kekliyorlar

16.02.2018

eminim ceosu falan ayrilan bütcenin bir kismini kendi falan yiyodur...#cukala

17.02.2018

AR-GE adı altında verilen teşviklerden yararlanmak için kurulmuş bir tezgah bu fabrika resmen. Başka türlü açıklanamaz bu saçmalık. Paran/bütçen yurt dışında bu işi yapanlarla yarışmana engel olabilir anlarım ancak vizyonsuzluğunuza tahammül edemiyorum. Paran olmadığı için robotuna ters takla attıramıyorsun diyelim, erik dalı nedir lan? Vizyonunuz evinizde üşendiğiniz işlerden mi geliyor? Mangal yapsın, çay demlesin, yemek yapsın... Fabrikanın beyaz yakalı personeli de alsın evine birer tane. Yaralı parmakla işiniz olsun biraz, çayı, mangalı ben yaparım. Siz biraz topluma faydalı olun. Sokakları, meydanları bok götürüyor. İnsanlara yere çop atmamayı öğretemiyoruz, siz robotlara çöp toplamayı öğretin en azından. Hatta yapabilirseniz bu robotların geri dönüşüm için çöpleri ayırmasını sağlayıp gelir bile elde edebilirsiniz.

Pasif Kullanıcı
16.02.2018

hele hele pezevenklere bak eğilerek dönmeyi de yapıyorlar .)))))

TÜM YORUMLARI OKU (20)