Türkiye'nin İlk Dijital Bankası TOM Bank Oldu!

Bir süredir çeşitli yatırımlar ile Türkiye'nin ilk dijital perakende bankasını kurmaya çalışan Aydın Grup hissedarlarrı, T.O.M. Şirketler Grubu'na bağlı olan TOM Bank'ın lisans işlemlerini tamamladı. Bünyesinde A101, English Home, Memorial Sağlık Grubu ve Eve gibi büyük şirketler barındıran grup, TOM Bank ile hem bir ilki başaracak, hem de dikkatleri üzerine çekecek.

1,5 milyar TL başlangıç sermayesi ile sadece djiital kanallardan hizmet verecek olan TOM Bank, avantajlı ürünlerle müşteri ağına ulaşmak istiyor.

Bankanın Kurucusu ve Genel Müdürü Onur Özkan, TOM Bank'ı Avrupa'nın en büyük 5 dijital bankasından biri yapmak istediklerini söylerken, şunları da ekledi:

“Avrupa ve Amerika’da hızla yükselen dijital bankacılık trendini yakından takip ederek Aydın Grup ve TOM Şirketler Grubu bünyesindeki tecrübe ve deneyimlerimizi bir araya getirmek istedik. Her cebin, her evin bankası olmak hedefiyle bankanın en teknolojik halini TOM Bank ile oluşturduk. TOM Bank olarak kapsayıcılık ilkesi doğrultusunda finansal hizmetlerin erişimini kolaylaştırmayı amaçlayarak dijital bankacılık konusunda ülkemizde ses getirmeyi hedefliyoruz. Gruba bağlı Türkiye’nin dört bir yanına yayılan her ilçede en az bir mağazası bulunan A101’in yaygınlığının verdiği güçle hareket edeceğiz. Dünyanın lider ve en yenilikçi dijital bankalarından birisiolmak vizyonuna paralel bir şekilde, Türkiye’yi en yakın zamanda Avrupa’nın ilk 5 dijital bankasından biri olarak temsil etme hedefinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” 

Aydın Grup'a bağlı olan market zinciri A-101 aracılığı ile 'veresiye kredi' imkanı sunacak olan TOM Bank, şubesi olmadığından tüm işlemleri internet aracılığı ile gerçekleştirecek.

Müşteri olmak ve kredi kullanmak için telefondan başvurulacak, kredi onaylandığında dileyen kimseler parayı direkt A-101'lerden alabilecek. Bunun yanı sıra TOM Bank'lılar hesaplarındaki parayı ATM yerine A101'lerden çekebilecek, yine kasalara ödeme yapabilecek.

Bunları da beğenebilirsiniz:

Apple Durmuyor: Yakında iPhone'lara Gelecek Olan Yenilikler
Yıkılmadım Ama Ayakta Olduğum da Söylenemez: Nokia, Yeni Arayüz Birimini Duyurdu!
Android'in Yeni Kaleleri: Android 14 Güncellemesi Alacak Tüm Telefonlar
WhatsApp'tan Bir Yeni Özellik Daha: "Haber Bülteni"

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
01.04.2023

Bankacılık sektörüne yeni bir soluk getirir, güzel fikir

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ