Türkiye'nin İçinde Bulunduğu Durumu İlginç Analizlerle Anlatan Umut Verici Bir Yazı

Twitter'da bugün yazılan bir flood (tweet serisi) birçok kullanıcının dikkatini çekti. Tweetlerin sahibi bağımsız yazar ve teknik analist Tuncer Şengöz . 

Kimine göre umut, kimine göre ise aşırı bir romantizm bu yazı. Biz de sosyal medyada konuşulan bu yazı serisini, Şengöz'ün  TuncerSengoz kullanıcı isimli kendi hesabından aldığımız tweetleri ile yayınlıyoruz.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
02.01.2017

Bu zaten kaçınılmaz, ama burada olumsuzluk şu, Türkler hiçbir zaman abartıldığı kadar ne bir fakirlik, ne bir büyük bir yıkım gördü, en götü sıkıştığı, artık bittiği dediği yerde bile 3-5 milliyetçi genç paşası durumu kurtardı, bizim millet taş atıp kolu yorulmadı hiçbir zaman, Abdli gibi büyük buhram görmedi bu millet, Ruslar gibi acı çekmesin artık açlıktan ağlamasın diye çocuklarını boğmadı, Çin iş savaşındaki gibi 50 milyon insanı ölmedi. Biz diyoruz ki Türk milleti sıçramadan önceki geri çekilmeyi yaparken fazla geriye çekilmesin, Bunu yazan üstad bilir ki büyük sıçrayışlardan önce yıkım yaşanır, o yıkımı az zararla aşalım. Yoksa siyasal İslam denen şey artık 90 yaşındaki bir kanser hastası dede gibi, istediği kadar bağırsın çağırsın, evde herşeyi kırsın, sonu belli, ama ölüm döşeğindeyken evde pompalı dehşeti saçmasın. Temennimiz o :)

Uzun gidince -kaderi her nasılsa- ertesi gün bahar geleceğine eminim bu topraklara. Çünkü tek adamlık üzerine oynuyorlar, bir Medvedev'i bile yok.

02.01.2017

bize mi denk geldi bu dönem de aq ya:(

02.01.2017

Bilemiyorum Tuncer..

TÜM YORUMLARI OKU (47)