Türkiye'nin En Zengin Ailelerinden Uzanların İmar Bankası'nı Boşaltma Hikâyesi "Vay Be!" Dedirtecek

Türkiye'nin en zengin ailelerindendi Uzanlar... İnşaat, medya, siyaset ve iletişim gibi birçok alanda varlığını sürdüren ve bir dönem Türkiye'nin süper gücü hâline gelen ailenin en çok konuşulan üyesi ise şüphesiz Cem Uzan'dı. 

2000'lerin sonlarına doğru çöküşe geçen aileyle ilgili yolsuzluk iddialarının ardı arkası kesilmedi, zaten bir süre sonra yurt dışına giderek Türkiye'nin iş ve siyaset dünyasından silindiler...

Cem Uzan, şu sıralar AKP ve Katar iddialarıyla gündemde. Her daim Türkiye'nin en sansasyonel ismi olmayı başaran Uzan, Fransa'ya siyasi sığınma başvurusu yapmış ve kabul edilmişti. Kendisi şu an Fransa'da yaşıyor.

Babası Kemal Uzan ve abisi Hakan Uzan'ın nerde olduğuna dair ise farklı iddialar mevcut, nerede olduklarıysa tam bir muamma.

Gelelim Uzan ailesine ait olan ve hem yolsuzluk iddialarıyla gündeme gelen hem de iflasıyla akıllara kazınan İmar Bankası'na ve Uzan ailesinin hikayesine.

Twitter'dan Milena, Uzan ailesinin İmar Bankası'nın içini nasıl boşalttığını uzun uzun anlattığı bir flood yayınladı, buyurunuz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Burnu Dertten Kurtulmayan Adam Cem Uzan'ın Hayatımıza Bıraktığı İlginçlikler
Cem Uzan'ın Türkiye'nin Büyük Gücüyken Sürgüne Uzanan Hayat Hikayesinin Çok İlginç Anatomisi
Cem Uzan'dan Gündemi Sarsacak İddialar: AKP, 400 Milyar Dolar ve Katar...

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
11.06.2022

Yeşim Salkım da Hakan Uzan'ın eşiydi. Bir süre Fransa'da yaşamak için ülkeyi terk etti. Paralae suyunu çekince veya umduğunu bulamayınca hakaretlerle ayrıldığı Türkiye'ye geri dönmek zorunda kaldı. Çünkü Fransızlar onun müziğine Fransız kalmışlardı.

11.06.2022

Bu adamın ekim ayında bomba bi açıklaması olacak ve iple o günü bekliyorum her ne kadar şu an pek iyi anılmasa da ekonomi anlamında bu adam her şeyi yağabilecek potansiyelde bi adam şans verilmeli . Hakkını hakkını alanlardan fitil fitil getirecek buna da eminim.

11.06.2022

Şans mı verilmeli İmar bankasını boşalttığı yetmiyor şerefsizin....

12.06.2022

10 yıldır özel sektördeyim sanayinin, bankanın ne demek olduğunu iyi bilirim şu anlatılanlarda beni rahatsız efen hiç birley yok ne denmi çünkü gerçekte olan hiç birşey yok , abd nşn emriyle tayyip başa geldin diye devlet bu afamların başına çökmüş sonra iki dünya markası bize borcunu ödemedi diye dava açmış ta bu adamlar dolandırıcıymış. hadi be ordan ! Adam tekrar aday olacağım dedi diye başladılar operasyona , yıllardır youtube dana anlatıyor adam neyin ne olduğu açında bir dinleyin sanki ülkede şeffaflık var adalet varmış gibi namuslu ayağı yapmayın

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ