Türkiye'nin En Soğuk Yeri Sivas Altınyayla Oldu, Kızılırmak Kısmen Buz Tuttu

Sivas'ın Altınyayla ilçesi, eksi 26,3 derece ile Türkiye'nin en soğuk yeri olarak kayıtlara geçti. Etkisini gösteren soğuk havanın ardından Türkiye'nin en uzun nehri Kızılırmak da kısmen buzla kaplandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden derlenen bilgilere göre, günün en düşük sıcaklığı sıfırın altında 26,3 derece ile Sivas'ın Altınyayla ilçesinde ölçüldü.

Altınyayla'yı Tokat Artova takip etti.

Altınyayla'yı, sıfırın altında 26,2 derece ile Tokat'ın Artova ilçesi takip etti. Hava sıcaklığı Bolu'nun Gerede ilçesi Samat köyünde sıfırın altında 26,1, Niğde Konaklı beldesinde sıfırın altında 25,3 olarak ölçüldü.

Türkiye'nin diğer illerinde yapılan ölçümlerde ise hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Niğde Kızılören köyünde 25, Kayseri Tomarza'da 24,7, Kırşehir Çiçekdağı'nda 23,3 ve Bolu Dörtdivan'da 22,6 derece olarak kayıtlara geçti.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Ekran Kartlarına Zam Geldi, Kısa Süre İçerisinde Bilgisayarlara Yansıyacak
Güllü'nün Ölümünde Kritik Kamera Kaydı: Komşusu İlk Kez Açıkladı!
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
YORUMLAR
18.02.2021

Sokak hayvanlarına kartondanda olsa bi yuva kuralım evinize almak zorunda değilsiniz ama sokak hayvanlarını bu soğukta öylece bırakmayalım

18.02.2021

Sağ üstteki apartmana neden yamultma photoshop’ı uygulanmış gibi xD

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ