Türkiye'nin En Popüler Yarışma Programı Çarkıfelek, Mehmet Ali Erbil'in Sunumu ile Parmaktan Sonra Başlıyor!

Türkiye'nin altın yıllarında izlediğimiz, Mehmet Ali Erbil'in değişik hareketleri ile harmanlayarak izleyiciyi ekranlara kitlediği, Türk televizyonlarına entertainment adı altında birçok yüz kazandıran Çarkıfelek programı geri dönüyor! En son Gelinim Mutfakta programında izlediğimiz Mehmet Ali Erbil'in verdiği müjdenin detayları içeriğimizde!

1977'de Güner Ümit'in sunumuyla ekranlarımıza gelen Çarkıfelek programı, Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğunu yaptığı dönemlerde Türk televizyonlarının en efsane programları arasında yer aldı.

Halit Kıvanç, Muazzez Ersoy, Arto, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Petek Dinçöz, Hamdi Alkan, İlker Ayrık, Emre Karayel ve Onur Büyüktopçu gibi isimlerin sunduğu program ekranlara tekrar geri dönüyor!

Programın efsane sunucularından Mehmet Ali Erbil, 4 yıl önce evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırılmış ve nadir görülen kaçış sendromu hastalığının atlatmaya çalışırken yarattığı sansasyonel haberlerle gündem olmaya devam etmişti.

Şimdi ise Çarkıfelek ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan Mali, bu bomba haberi sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Nasuh Özdemir İstanbuli'nin programına katılan Mali, dualar ile ayakta durduğunu ve her geçen gün durumunun daha iyiye gittiğini söyleyerek 'Önümüzdeki aylarda Çarkıfelek ile ekranlara tekrar döneceğim' diyerek ekledi.

'Bildiğiniz gibi bizimle özdeşleşen bir programımız var. Çok yakın zamanda Çarkıfelek ile sevenlerimizin karşısında olacağız. Tabii ki başka projelerimiz de var. Bu vesile ile bizleri seven ve destekleyen sevenlerime saygı ve sevgilerimi gönderiyorum' diyerek müjdeyi verdi.

Programın önümüzdeki aylarda başlayacağı söylenirken hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli değil.

Mali, son olarak Gelinim Mutfakta programıyla evlerimize misafir olmuş fakat bu serüven kısa sürmüştü.

Yaptığı birbirinden garip hareketler, yarışmacılarla ve konuk olan kişilerle uğraşarak izleyenlere eğlenceli anlar yaşatan ve bazen tadını kaçırıp abarttığı şakalarla sürekli gündem olan Mali, ekranlara dönmek için gün sayıyor. Bakalım Çarkıfelek, eski popülerliğini devam ettirebilecek mi? Yorumlarda buluşalım...

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
11.04.2022

yuh ya adamın yaptıklarını, kendi yaptığınız haberleri nasıl unuttunuz? ha ibo üzerinden rok üzerinden de ne güzel haberler yaptınız primler aldınız. Şimdi mali mi oldu? cidden wow yani. bu kadar balık hafıza olacağımızı bilmezdim

11.04.2022

Sanki program sunmasa aç kalıp geberecek gibiler..ben anlamıyorum nedir bu ömrünün son anına kadar çalışma isteği? Bırak git hayatını yaşa vücudunu dinlendir yan gel yat yani kazandıklarını harca! Sanki hiç kazanamışlar bir kaç ay evde dursalar açız biz diye bağıracak insanlara dönüşüyorlar ki pandemide çoğu ağlamaya başlamıştı.

11.04.2022

Serdar Ortaç gibi o da ağlıyordu parasız kaldı diye

11.04.2022

Bu müzeliklerden bıktık artık seda mehmet ali yeter defolun artık

TÜM YORUMLARI OKU (13)