Türkiye'nin En İyisi Olmak İçin Mücadele Başlıyor! VFŞL Yaz Mevsimi 10 Takım 1 Şampiyon

Kadrolar belli oldu ve Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2021 Yaz Mevsimi 12 Haziran Cumartesi günü başlıyor! Mevsim sonunda şampiyon olmayı başaran takım Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak.

KMF'nin Rövanşı!

Yaz Mevsiminin ilk maçında KMF 2021'de mücadele eden iki takım 1907 Fenerbahçe ve fastPay Wildcats karşılaşacak. 1907 Fenerbahçe Elramir ile yollarını ayırıp Rames'i kadrosuna katarken, Wildcats ise Roulette'i kadroya getirdi ancak Ferret'in oynayıp oynamayacağı merak konusu durumunda.

Yeni Transferler Neler Yapacak?

İlk günün ikinci maçında geçtiğimiz sene istediğini bulamayan iki takım Nasr Esports ve Galakticos karşılaşacak. Nasr Esports yeni transferleri SoHwan, Bono ve Black ile ilk maçına çıkarken, Galakticos ise yeni transferleri EMENES ve Elramir ile vadiye inecek.

Juuzou ve Robin Kalsın!

İlk günün üçüncü maçında kadrosundan sadece Juuzou ve Robin ile devam eden Beşiktaş Esports Rhemio, Shiganari ve Lekcyc transferleri ile kadrosunu güçlendirdi. Team Aurora ise gençlere şans vermeye devam ediyor. Kebab, Dellal ve Reifoas'ı kadrosuna kattı.

Aslan ve Kaplan'ın Mücadelesi

İlk günün dördüncü maçında Crazy, Alive ve Irean ile kadrosunu güçlendiren Galatasaray mevsime iddialı ekiplerden bir tanesi olarak giriş yapacak. Dark Passage ise kadrosunu korumayı tercih eden ekiplerden bir tanesi oldu.

Papara SuperMassive vs Pandalar

Geçtiğimiz mevsim genç kadrosu ile yarı finalde elenen Papara SuperMassive Zeitnot dışında kadrosuna herhangi bir takviye yapmadı. 5 Ronin ise Hoon ve eski oyuncuları Husky Rider'ı kadrosuna kattı.

İlginizi Çekebilir

Hey Gidi Eski Günler Diyeceğiniz Facebook'un Popüler Oyunları
Hayallerimizi Süsleyen Hayatları Yaşadığımız The Sims Serisinin Dünden Bugüne Gelişimi

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
Çileden Çıkaran Olay: Öz Kızı ve İkinci Eşini Yatakta Basan Kadının Yaşadıkları Şoke Etti
Fatih Altaylı'dan Kendisine "Sözde Gazeteci" Diyen Hakan Ural'a Duyanları Dumur Eden Cevap