Türkiye, İtalya Gibi Olur Mu? Yurt Dışındaki Türkleri Aradık!

Yurtdışındaki Türklerle Koronavirüs pandemisini konuştuk. Bulundukları ülkelerde neler yaşandığını kendi ağızlarından dinledik. Şimdi onların önerilerine kulak asma ve evde kalma zamanı. El birliği ile bu zor günlerin de üstesinden geleceğiz!

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
24.03.2020

devlet dedi mi " siz evden çıkmayın,işlerinizden olmayacaksınız?15 gun ev de kalın maaşlarınızı ödeyecegız ?demedi!!! eee kiraları ,doğalgazı,elektrik ,su,internet,aidat,varsa kredi kartı vb .borçlar ne olacak?butun ev halkı evden çıkmıyoruz ama işe gidip gelen eşim var.bizim evde kapanmamızında karantinya pek faydası olmıyacak eşime bulaşınca.ve butun Türkiye bu durumda !

23.03.2020

Evde kal Turkiye lutfennnnnnnn,bizler yurt disinda evden cikmiyoruz.lutfennnnn ciddiyetin farkina varin

Amerikadayın, California. Evet bir tansiyon ölçtürmek 120 dolar bir dikiş 340 dolardan başlıyor. Corona testi çoğu kişiye ücretsiz çalışana 150 dolar. AMA herkes evden çalışıyor maaşı devlet tarafından garanti altında, iş verenin zararı karşılanıyor... İnsanlar panik değilmiş hadi canım tuvalet kağıdı için yumruklaşanlar gördüm. Halk panik halinde ama devlet tedbrleri gayet yerinde.

01.04.2020

California, ABD'den daha güzel zaten. 1 numaralı eyalet. Sizler evden çalışıyorsunuz ama diğer eyaletlerde de öyle midir ? New York'ta falan ? Çünkü öyle değilse bir halta da yaramıyor demek işe gitmemek. ABD'de 200 bini geçti vaka sayısı...

TÜM YORUMLARI OKU (12)