Türkiye İşçi Cehennemi: Sadece Bir Gün İçerisinde 3 Can Daha Gitti

Türkiye'de gerçekleşen işçi ölümlerine son 24 saatte 3 can kaybı daha eklendi. Zonguldak ve Soma'da 2 maden işçisi, İzmir'de ise metro yapımında çalışan bir işçi hayatını kaybetti.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde kömür ocağında meydana gelen göçükte, işçi Ramazan Katırcı (41) yaşamını yitirdi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Göçük, saat 20.30 sıralarında ilçeye bağlı Gelik beldesindeki özel bir firmaya ait kömür ocağında meydana geldi. Ocakta çalışan işçilerden Ramazan Katırcı, kömür üretimi sırasında tavan çökmesi sonucu göçük altında kaldı. Mesai arkadaşları tarafından ocaktan çıkartılan Katırcı, ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Evli ve iki çocuk babası Selahattin Göktepe (47), bant temizliği sırasında tambura sıkıştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Manisa''nın Soma ilçesinde, özel sektöre ait maden ocağında dün saat 19.30 sıralarında meydanan gelen olay sonrası, Göktepe'nin sıkıştığını gören mesai arkadaşları durumu sağlık ekiplerine bildirdi. 

Soma Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve burada ameliyata alınan Göktepe kurtarılamadı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, Göktepe’nin çalışma arkadaşlarının da ifadelerine başvurdu.

İzmir'in Narlıdere ilçesinde süren metro inşaatında ağır yaralanan işçi Şaban Ölmez, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Dün saat 23.45'te Fahrettin Altay - Narlıdere Kaymakamlık Hattı metro inşaatında çalışan Şaban Ölmez'in kolu raylara sıkıştı. Bu sırada, raylarda çalışma yapan vincin operatörü, Ölmez'i fark etmedi ve kolunun üzerinden geçti. Ağır yaralanan Ölmez, sevk edildiği Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşama veda etti.

IŞİG verilerine göre sadece geçtiğimiz ay, 6'sı çocuk olmak üzere en az 163 işçi yaşamını yitirdi

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
30.08.2019

Soma'da oyların kime gittiğine bakarsanız olayı anlarsınız. Siz kendi hakkınızı korumaz hatta sizin yerinize hakkınızı savunmaya kalkanlara saldırırsanız ve sizin acınızın sorumlularına hala yalakalık yapmaya devam ederseniz kusura bakmayın ama allahınız kurtarsın sizi. Kimse sizin nankörlüğünüzü çekmek zorunda değil.

30.08.2019

Allah olsaydı en güçlü en refah dolu ülkeler islam ülkeleri olurdu. Onların Allahı sadece muhammedin cinsel hayatı için ayet indirmekle meşgulmüş. Dünyaya düz diyen , çocuğun testislerden oluştuğunu bilmeyen , dağların depremlerle oluştuğunu bilmeyip dağları deprem olmasın diye yarattık diyen bir Tanrıdan fazla birşey beklememek gerek. Kendini kurtarsın yeter bizden uzak olsun.

30.08.2019

İşte tam da bu yüzden ISG kurallarını uygulatmak ve uygulamak zorundayız.

Çalışanlar ağır şartlardan canından oluyor, işsizler yokluktan. Neyse boş verin avrupa bizi kıskanıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (7)