Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay

1. 4 eski bakan için karar bugün...

2. Kayıp asker IŞİD'in elinde mi?

Kendisinden beş gündür haber alınamayan Kilis Öncü Hudut Karakolu komutanı Özgür Örs’ün IŞİD’in elinde olduğu iddia edildi. Genelkurmay İletişim Başkanlığı iddialara yönelik 'Astsubay'ın IŞİD'in elinde olduğu yönünde bilgi yok' açıklamasında bulundu. Bu açıklama ile askerin 5 gündür kayıp olduğu resmi kaynaklarca doğrulanmış oldu.

3. YGS başvuruları bugün başladı

4. 2014 enflasyonu yüzde 8,17

5. 'Büyümüyor ölü çocuklar'

Bugün Gezi eylemleri sırasında polisin başından gaz fişeğiyle vurduğu ve 269 gün sonra hayatını kaybeden Berkin’in 16’ıncı doğum günü.

Berkin Elvan’ın doğum gününde bir etkinlik yapmayacaklarını duyuran Elvan ailesi, “Bu ülkede adalet yok, hukuk yok, sanık yok, ceza yok… Tek gerçek: Büyümüyor ölü çocuklar” dedi.

6. İztuzu nöbeti sürüyor

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Caretta carettaların yumurtladığı dünyaca ünlü İztuzu Plajı’nın işletme hakkını alan DALÇEV’in, hukuki süreç sonlanmadan tesisi devralmaya kalkmasına karşı başlayan direniş 6’ıncı gününü geride bıraktı.

7. Kar ve dondurucu soğuk...

Yurdumuz Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelen yeni, çok soğuk ve yağışlı bir havanın etkisi altına girdi. Hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren batı bölgelerden başlayarak hafta sonuna kadar ülke genelinde hissedilir derecede (8 ila 12 derece) azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği, hafta ortasından itibaren ise yağışların kesildiği özellikle iç bölgelerimizde oldukça soğuk gece ayazlarının etkili olacağı tahmin edilmekte.

8. Emekli maaşı zam oranı belli oldu

9. Gaziantep merkezli 'yasa dışı dinleme' operasyonu

10. Sigaraya ilk zam Philip Morris'ten

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?