Türkiye Görüşmelerinin Kilit İsmiydi: Beşar Esad'ın Baş Danışmanı Luna eş-Şibil Hayatını Kaybetti

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın baş danışmanlarından Luna eş-Şibil geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Türkiye ile Suriye arasında ilişkilerin normalleşme sürecine girdiği bir dönemde, Esad'ın danışmanı Şibil'in bu görüşmelerde önemli bir rol üstlenmesi bekleniyordu.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın Özel Medya Danışmanı Luna eş-Şibil, Cuma günü Şam yakınlarındaki bir otoyolda geçirdiği şüpheli bir trafik kazası sonrası eş-Şami Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Türkiye ile Suriye arasında ilişkilerin normalleşme sürecine girdiği bir dönemde, Esad'ın danışmanı Şibil'in bu görüşmelerde önemli bir rol üstlenmesi bekleniyordu.

Şibil'in kazada aracının yoldan çıkarak savrulması sonucu ağır yaralandığı ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi. Kazanın gizemini koruduğu ve zırhlı bir aracın Şibil'in aracına arkadan çarparak yolun ortasına ittiği yönünde haberler de yerel medyada yer aldı.

Ayrıca, çarpan aracın ön kısmında metal bir parça bulunduğu ve bu sebeple Şibil'in ciddi bir beyin kanaması geçirmesine neden olduğu iddia edildi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek İmzayı Attı: İşte Yeni Zamlar ve Yeni Ücretler
Bozkurt İşareti Yaptığı İçin 2 Maç Ceza Almıştı: Polisler, 160 Bin Uyuşturucu Hapla Merih Demiral Yazdı

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
06.07.2024

Akp dış politikasının özetini bir fıkrayla yapalım:''Ağa ile kahyası köyden kasabaya giderlerken yolda bir bok görmüşler.Ağa da eğlenmek için ''Bu boku yersen sen ağa olursun ben kahya'' demiş.Kahya kabul edip yemiş.Kasabadan köye dönerlerken de ağalığı geri almak isteyince yeni ağa olmuş kahya da ''sen de şu boku ye kabul'' demiş.Ağa da boku yemiş.Sonra'da demişler ki köyden çıkarken sen ağa ben kahyaydım şimdi dönüyoruz yine sen ağasın ben kahya e o zaman biz boku neden yedik 😁 Katil Esad,Sayın Esad olunca aklıma geldi...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ