Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur'un OHAL Paranoyası: 'İmamoğlu'nun Amacı Yerel Hükümet Modeli'

Koronavirüs salgını nedeniyle İstanbul'da sokağa çıkma yasağı ihtimali Bilim Kurulu tarafından da görüşülürken, İmamoğlu'nun yaptığı çağrı için Türkiye gazetesi yazarı 'paralel devlet' provokasyonu yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun da koronavirüs salgınına karşı önerilen 'İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlaması'na yönelik gerçekleştirilen çarpıtmalar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu.

Fuat Uğur, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda 'İstanbul’da OHAL ilan ettirmek için her türlü tezgahı yapan Ekrem İmamoğlu ve arkasındaki aklın “yerel hükümet” modeli. Eve kapatılmış İstanbul’da sokakları aportta bekleyen PKK’lılarla Gezici kalıntısı sol örgütlere teslim edip FETÖ desteğiyle PDY kurmak.

Hiç tavsiye edilmez.' diye yazdı.

Fuat Uğur'un tepki çeken paylaşımı👇

İBB Sözcüsü Ongun da suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı

Twitter hesabından açıklama yapan İBB Sözcüsü Ongun, yandaş Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur'un paylaşmını örnek göstererek, 'Zırnık yok” diye yazanı gözaltına alan kolluk güçleri, bu ahlaksız paylaşımı yapan Türkiye Gazetesi yazarını da eminiz gözden kaçırmayacaktır.' dedi.

Sosyal medyadan da Uğur'a tepki gösterildi...

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
02.04.2020

Abicim hani uyuşturucu kullanmak bu ülkede yasaktı?

02.04.2020

reis sokağa çıkma yasağını ilan edince nasıl bir kıvırma yapacak acaba. "İmamoğlu nun başlatacağı gezi-fetö-pyd hareketini durdurmak için Reis'ten beklenmedik hamle" falan yazar galiba.

02.04.2020

zamanında fetöcü firari savcı zekeriya öz'e methiyeler düzen, pkk başı öcalan'ın çözüm önerilerinin altına imzamı atarım diyen, Gülen hareketini en büyük demokrasi hareketi olarak gören Fuat Uğur; abicim geçmişinden kurtulamazsın, boşuna afkurma!

TÜM YORUMLARI OKU (43)