Türkiye'den Asker İsteyen Libya Lideri Londra'da Alışveriş Yaparken Görüntülendi

Türkiye Libya'ya asker göndermeye hazırlanırken Libya'nın Ulusal Mutabakat Hükümeti Başkanı Fayez es-Sarraj İngiltere'nin başkenti Londra'da alışverişte görüntülendi.

Sarraj’ın görüntüleri 🎥

Libya Ulusal Ordusu’na bağlı el-Karama Operasyon Odası Medya Merkezi birkaç gün önce yasadışı olarak nitelediği UMH Başkanı Sarraj’ın, ordunun Trablus’un merkezine doğru ilerleme kaydetmesinin ardından Londra’ya kaçmış olabileceğini öne sürmüştü.

Merkez dün sabah saatlerinde Libya’dan Londra’ya giden bir uçak kalktığını ve Sarraj’ın da içinde olabileceğini söyledi.

Libya Havayollarına ait olan LAA001 sayılı uçağın Mitiga Havaalanı’ndan kalktığı belirtilirken aralarında söz konusu uçağın çok sayıda milis komutan taşıdığı ifade edildi. Kaçanlar arasında Sarraj’ın da bulunabileceği belirtildi.

Türkiye Libya'ya asker göndermeye hazırlanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 27 Kasım’da UMH lideri Sarraj’ı İstanbul’da ağırlamış ve iki ülke arasında güvenlik işbirliği anlaşması imzalanmıştı.

2 Ocak'ta TBMM Genel Kurulu’nda, Libya’ya asker gönderilmesini içeren tezkere oy çokluğuyla kabul edilmişti. 👇

Libya Tezkeresi Meclis'te Kabul Edildi

Sosyal medyada bu minvalde paylaşımlar yapılıyor 👇

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
YORUMLAR
04.01.2020

Kaba tabir ama... "Mahalle yanarken, orospu saçını tararmış." misali. Şaşırtmıyorlar.

04.01.2020

Bunlar bu yüzden milli birlik kuramıyorlar.

05.01.2020

ya tarihten hiç mi ders alınmaz sayın akp oy verenler size soruyorum allah rızası için bu barış hareketinda ayrı etnik, ayrı siyasi görüş olarak bir hepimiz bir olmadık mı ? hepimiz destek olmadık mı ? OLDUK ve hepimiz görmedik mi akp güvendiği bel bağladı arap birliği bize kızıp operasyonu bitirin demedi mi ? hala ne bu arap sevgisi !!!!

05.01.2020

Kusura bakmayın isterseniz savcılığa verin küfür ettiğim için ama bazı orospu çocukları zengin yaşasın diye kanımız canımız mehmetciğimiz ölmesin!!! Konu vatansa gerisi teferruattır son damla kanımıza kadar savunuruz! Türk askerinin canı bi kumar kozu değildir!

TÜM YORUMLARI OKU (18)