İnfografik | Türkiye'deki Suriyeli Mültecilerin Sayısı 15 İlin Toplamını Geçti

Birleşmiş Milletler verilerine göre ülkesini terk eden Suriyelilerin sayısı 4,7 milyon. Türkiye'ye sığınan mültecilerin sayısı ise 2,6 milyonu geçti. 

BusinessHT'nin grafikleştirdiği bu tabloya göre 15 ilin nüfusunun toplamına eşit mülteci sayısı beşinci büyükşehri oluşturabiliyor.

BusniessHT - Kapak Fotoğrafı: AFP

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
20.02.2016

Ya şaka mı bu? Ülkeye geldiklerinden beri insana sokaklarda rahat vermiyorlar, anca zararlar. Diğer ülkeler salak olmalı en fazla 5000 mülteci almak gibi sınırlar koyuyorlar...Türkiye iyilik meleği gibi 3 milyon kekoyu alıp kendi vatandaşına yapmadığı yardımı yapıyor(!) Zaten niteliği düşük insan dolu bunlarla iyice kalite düşüyor. Müslümanlığı falan katacaksanız neden diğer müslüman ülkeler bunları almıyor? Bakın bakayım Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri tek bir mülteci almış mı? Hangi ülke hatırlamıyorum ama tecavüz olaylarını arttırdıkları için aldığı mültecileri kovmuştu ne güzel. Bir de utanmadan geldikleri gibi ürüyorlar. Bakamayacaksanız doğurmayın işte beyinsizler sokaklarda leş kokulu pislik insanlar görmek zorunda değiliz. Zaten çoğu Avrupa ülkesi bizi terörist olarak görüyor bunlar da o düşünceyi pekiştirmek için ülkemize çok faydalı olacaklar eminim... Sonumuz iyi değil.

20.02.2016

yakında bunlar da buraları sahiplenip toprak istemesinler de... geldikleri yetmiyormuş gibi doğum sayıları da çok fazla. hiç hoş değil.

Pasif Kullanıcı
20.02.2016

bu ülkeden bi b..k olmaz artık herkese düşman suriyeliler ile dost iç içe yaşarız artık ne lanet bir ülkede doğmuşum

20.02.2016

Siktir git ozaman ne duruyorsun.

TÜM YORUMLARI OKU (21)