Türkiye'deki Lana Del Rey Hayranlarının Çocuksu Olduğunun 7 Kanıtı

Burada yazdıklarım kesinlikle her hayran için geçerli değildir.

1. En sevdikleri şarkıları Summertime Sadness, Born To Die'dır. Lana'nın başka şarkısı yok zaten bir tek bunlar var.

2. Facebook'taki 'Lana Del Rey Turkey' sayfalarındaki gönderilere yapılan yorumlar

'Lana bu tip ne? , Lana ne yapıyorsun aşkım :( ' gibi şeyler yazarlar. Sanki kadın her zaman makyajlı, güzel olmak zorunda. Yaşlanınca ne yapacaksınız?

3. Born To Die favori albümleridir. Lana, Ultraviolence albümünde müziğini bozmuştur onlar için

4. Lana Del Rey'in fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıp "Aşkım ya <3" gibi yorumlarla beraber paylaşırlar.

5. Favori konserleri İstanbul konserleridir. Lana'nın o konserden daha iyi bir sürü konserleri var.

6. Kendilerine "Gangster" derler.

Lana hayranlarına hiç böyle seslenmedi. Ve şöyle bir sözü var; 'Hayranlarımın bir adı yok onlar sadece kendileri.' Ve şöyle bir sözü daha var; 'Hayranlarımın bir adı yok. Diğer kızlar hayranlarına çok güzel isimler bulmuşlar. Ama onlar(hayranlarım) kendilerine düşen sorumluluğu iyi biliyorlar.

7. Lana'nın neyden hoşlanıp hoşlanmadığını bilip bilmeden yorum yaparlar ya da eleştirirler.

Ultraviolence klibini beğenmedikleri gibi.

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
05.01.2015

Şu bir gerçek ki; Ultraviolence albümünü sevmeyen bi lana del rey hayranına hayran demem. çünkü müzikteki vuruşlar ve jazz ın ritmi inanılmaz. Hissedemiyorsanız instrumental olarak dinleyin.

05.01.2015

ay-nen

15.01.2017

Öncelikle uzun yıllardır Lana Del Rey i dinleyip yaptığı her haraketi yakından takip eden birisi olduğumu belirtmek istiyorum. Born to die ve summurtime sadness den başka şarkısı yok demişsin. Yaptığı şarkılarla bir çok ödüle aday gösterilip bir çok ödül kazanan birisi Lana Del Rey ( Young and beautiful, Video games, Blue jeans, Big eyes sadece bir kaçı). Facebook üzerindeki yorumlardan şikayetçi olmuşsun Facebook kullananların büyük çoğunluğunun küçük yaştaki insanlar olduğunu unutmuşsun. Lana nın her albümü hayranlarına farklı bir tat verir bir çok insan Lana yı sever çünkü 70 ve 80 lerin sanatçılarından kesitler sunar. Basit notalı tek 4 lükten oluşan şarkıların milyonlarca kişi tarafından dinlenip yere göğe sığdırılamadığı bu dönemde yaptığı müzikle insanların ruhuna hitap eden bu kadar emekle ve aşkla işini yapan bir insana daha fazla saygı göstermeni tavsiye ederim. Komik olmayın...

Editör bi bak hele.. "hayranları ironiyi, hatta bırakın ironiyi, okuduğunu anlamaktan acizdir" gibi bir madde de eklemen gerekecek.

28.09.2015

ben ki lana del rey i her şeyiyle seven biriyim. haklısınız yani... en sevdiğin şarkısı ne diyorum summertime sadness ama born to die da güzel ya diyo mesela. en fazla taş çatlasa 5 şarkısını bilir. yok dergi çekimi kırmızı halı konser felan hiçbi boktan haberi yoktur ama kendilerinede gangster (!) derler. RESMEN İÇİM ACIYOR!!!

23.10.2015

benimde :)

TÜM YORUMLARI OKU (22)