Türkiye'deki Ev Kirası Fiyatı ile Bali’de Bir Aylık Lüks Tatilin Bedelini Öğrenince Uzaklara Dalacaksınız!

Bali'de lüks bir otelde tatil yapan kullanıcı Türkiye'deki arkadaşının ev kirası ile otelin aylık bedelini paylaştı. Farkı duyanların ağzı açık kaldı. Gelin, detaylara birlikte bakalım...

Türkiye'de ev kiraları almış başını gidiyor. Daha neler duyacağız, derken ev sahiplerinin fütursuz kira artışı hikayelerine bir yenisi daha eklendi.

Özellikle büyükşehirlerde kira fiyatları giderek artıyor. Ancak bir kira fiyatının Bali'de bir aylık tatile bedel olabileceği kimsenin aklına gelmezdi.

Bali'de tatilde olan '@evrenayy' adlı kullanıcı Türkiye'de yaşayan arkadaşının ev sahibinin kirasını yüzde 100 arttırdığını duyunca otele verdiği aylık ödemeyi Twitter hesabından açıkladı.

Konakladığı otelden manzaralar ile birlikte ev sahibinden aldığı kötü haberi takipçileri ile paylaştı.

Arkadaşının barınmak için 10 bin tl verdiğini duyunca bulunduğu otelin imkanlarını ve aylık ödemesini de söylemeden edemedi.

Açık büfe kahvaltılı, her gün temizliği ve sabah yogası olan otelin manzarasını paylaşarak aylık ücretinin yalnızca 12 bin tl olduğunu belirtti.

Bali'de böyle bir tatil ile Türkiye'de bir eve aynı fiyatı verdiğimizi vurgulayan kullanıcı, "Doğalgaz faturası yerinede her ay vize uzatma ücreti ödeyebilirsiniz" dedi.

İşte o paylaşım:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kullanıcılardan gelen yorumlara bakacak olursak herkes ev kiralarından yaka silkiyor.

twitter.com

Ülkesini terk etmek istemeyenler de vardı...

twitter.com

Siz ev kiranızla Bali'de tatil yapabiliyor musunuz? Yorumlarda buluşalım...

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Şişli'deki Kibrit Kutusu Kadar Ev İçin 42 Bin Lira Kira İstenen İlanı Görünce Hayattan Soğuyacaksınız
Evler Artmayınca Önce Kiralar Sonra Davalar Arttı! Herkesin Sorunu: 'Ev Yok' ve 'Kiralar Çok Yüksek'
Asgari Ücrete Zam Beklentisi Kiraları Uçurdu: Ev Sahipleri Kiralamaya Yanaşmıyor!
İstanbul'un Ortasında 3.500 TL Kira İstenen Bu İğrenç Evi Görünce Uzaklara Dalacaksınız!

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
02.02.2023

Kişi başı uçuş 20.000TL olması dışında bir sıkıntı yok...

Pasif Kullanıcı
02.02.2023

kanka evden çıkınca 2 kira depozitoyu geri alacaz ya oda yol parası :))))))

02.02.2023

Kira ücretlerini baskıladıkları için böyle oldu. 10 yıl boyunca dandik oranlarda zam yapabilecek olan ev sahipleri dolayısıyla kiraya yüksek orandan veriyorlar. Mesela ben:) 3 aydır evi boş tutuyorum asgari ücret belli olsun diye. 8 yerine şimdi 12'ye kiraya verebileceğim. Çok geldiyse gözünüz korkmasın, çünkü bir yıl sonra %25 zam yapılmış hali bile "normal" olacak. Sonraki yıl asgari ücretten düşük olacak. Sonraki yıllarda ise kuş kadar kalacak...

02.02.2023

yoo üzülmeyin ona da kılıf hazır. 1 sene sonra Almanya'dan oğlum gelecek ya da evi satacağım diye mobing yapar kiracinizi çıkarırsınız. Hop yeni kiraci 25 bin. Mis gibi değil mi?

03.02.2023

Bali için tek sorun uçak bileti. 3 sene önce ben İzmir'den 1600 TL'ye uçmuştum maalesef artık 15 - 20 bin civarı. Ama THY dışında onlarca firma uçuyor onların kampanyalarını takip edin. Mesela dün Kuala Lumpur'a 8 bin TL'ye bilet paylaştım Instagram hesabımda. Oradan da Bali'ye Vietjet, Malasia Airlines ya da Air Asia gibi firmalarla 40-50 dolara uçabilirsiniz. Hem bir ülke daha görmüş olursunuz. Havayolu dışında Türkiye'den kat kat ucuz. Ben villa kiralamıştım 20 dolardı günlük. Yeme içme zaten daha ucuz. Ve Bali dünya üzerinde görüp görebileceğiniz en muhteşem yerlerden. Umarım herkese nasip olur

TÜM YORUMLARI OKU (8)