Türkiye'deki Ekonomiyi Yorumlayan Fatih Altaylı: "Nas Nas Diye Memleketin Geldiği Hale Bak"

Enflasyon oranlarının yükselmesi ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar hayat pahalılığını etkilemeye devam ediyor.

Fatih Altaylı, YouTube'da yayınlanan programında Türkiye ekonomisi ile diğer ülkeleri karşılaştırdı.

İstanbul'un, Paris'ten daha pahalı olduğunu söyleyen Altaylı, faizler düştükten sonra Türkiye'de ekonominin dengesinin bozulduğunu belirtti.

Videonun tamamı için:

Bu içeriklere de bakabilirsiniz:

Oyuncu Mustafa Üstündağ Yaptığı Paylaşımla Kültür ve Turizim Bakanlığı'na Tepki Gösterdi
Eve Yiyecek Alamadığı İçin Eşi Tarafından Terk Edilen Vatandaş: "Çocuklarımız Tavuk İstiyor Alamıyorum"
85 Yaşındaki Harputlu Amcanın Etnik Grupların Farklılığı Üzerine Ders Niteliğindeki Konuşması
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
Mustafa Destici'nin "İşe Alırken Evlilere Öncelik Verilsin" Önerisine Gelen İronik Yorumlar
Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
29.07.2024

Siyasal İslamcılar koyunlarını gazlamak için önüne gelene atar yapa yapa ülkenin ekonomisinin içine ettiler.Şimdi tükürdüklerini bir güzel yalatıyorlar,Katil Sisi oldu kardeş Sisi;Cani,Diktatör Esad oldu Sayın Esad ama koyunlarına yiyecek yeni yem lazım o yüzden şimdi de İsrail e sallıyoruz :)

29.07.2024

Ülkenin ekonomik buhran içinde olduğu doğru ve bunun sebebi sonuna politika eklenen her alanda dibi görmüş liyakatsız bir hükümet. Fakat "serbest piyasa" adı altında ticari ahlâkın ırzına geçen koca bir sektörün varlığı da görünen bir gerçek. Bu şeylere bu genişliği verense "serbest piyasa" diyerek başıboş bırakan yine aynı liyakatsız hükümet. Sözde enkaz devralıp hazır kazanımları satarken herşey güllük gülistanlıktı. Vatandaşlığı bile parayla satacak duruma gelince ses çıkmaya başladı ama iş işten geçti.

29.07.2024

Turizm esnafı kan ağlıyor bom boş kaldı tatil beldeleri. Yakında iflas eden işletmeleri duyarız.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ