Türkiye'de Yaşayan Rus Kadınların Gözünden Türk Kadınları

Rus kadınları Türk kadınları hakkında neler düşünüyor? YouTuber Cem Kıran, Türkiye'de yaşayan Rus kadınlarına bu soruyu yönelterek ilginç cevaplar almış.

Bakalım Rus kadınları genel olarak Türk kadınları hakkında neler düşünüyorlar?

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
07.02.2019

Yüce Türk kadınını aşağılamaya küçümsemeye çalışan bu videonun altında rus kadınları haklı deyip onları övende bi zahmet ben Türküm demesin türkiyede yaşamasın YALLASIN rusya ya onların iti olmaya. Şehitlerimizin kanından utanın. Bu vatan o beğenmediğiniz Türk kadınları sayesinde kurtuldu bugün burda rahat yaşıyorsanız rus eskortlarından değil Nene Hatunlardan On başı Ayşelerden Kara Fatmalardan ötürü. Bu video Türk kadınına Türk milliyetçiliğine hakarettir kaldırılmalıdır. Türkiyeye gelip TÜRK kadına hakaret edemezsiniz kardeşim hadinizi bilin. Bu rus karılarını övenler yarın öbür gün savaşta casuslukta yapar vatanıda satar bu kadınlar için. Allah insanı bu kadar Vatan Millet düşmanı tarihini kültürünü edebini ahlakını geleneğini dinini bilmez cahil yapmasın. Ey Türk kızları başka milletlerin kadınlarını öven onlara düşkün olan din ahlak edep gelenek bilmeyen sözde türk heriflerle evlenmeyin zira bu kanı bozuk adamlardan size eş vatana asker olmaz sizide vatanıda satar sadık olamazlar. Taharet musluğu kullanmayan millet burda türk kadınlarını küçümsemeye çalışıyor. BOK kokuyorsunuz be.

08.02.2019

🙏🙏🙏🙏

Pasif Kullanıcı
10.02.2019

küçüklüğünden bu yana cinsel baskı altında büyümemişler ellerinde vodka ceplerinde kondom gece klüplerinde günlerini gün etmişler. yolda giderken erkeklerin bakışları ile soymalarına, sözlü tacizlerine maruz kalmamışlar, eşlerine boşanmak istediklerini söylediklerinde, erkek arkadaşı reddettiklerinde ya benimsin ya kara toprağın zihniyetindeki erkekler tarafından öldürülmemişler. kendi ayakları üzerinde durup çocuklarına bakmak isteyenler adliye önünde, çocuklarının gözleri önünde veya iş çıkışı duraklarda eski eşleri tarafından delik deşik edilmemişler öldükten sonra bile açık giyinmiş gece orda ne işi varmış haketmiştir laflarına maruz kalmamışlar sonra da gelmişler buraya türk kızı kaprisli diyorlar. acaba şu olayların yaşandığı bir ülkede büyüselerdi erkeklere karşı hoş görülü sıcak kanlı olabilirler miydi merak ediyorum.

25.11.2019

bkunu ye onların tüm sülalenle pislik cinsi

10.02.2019

Hele hele şuna bak: “Çingeneye benzeyen Türk kızları.” diye ayrıştırıyor. Dip boyasından yanmış sütlaça dönmüş, dönüp aynaya bakmıyor.

10.02.2019

Türk erkekleri de sanki çok bakımlı, nazik, zeki, her alanda becerisi var, ölünecek kadar yakışıklı... Bi’ bitmediniz anasını satayım.

TÜM YORUMLARI OKU (277)