Türkiye'de Yaşamla İlgili Çektiği Video İzleyenlerde Tokat Etkisi Yarattı: "Sanırım Benim Bir Hayatım Yok"

Sosyal medya platformu Instagram'da 'zombozo.3' hesabında çektiği kısa videoyla hepimizin iş hayatından bir kesit sunan genç, 'Sanırım benim bir hayatım yok. Karanlığın içindeyim.' dedi. 

Kaynak: zombozo.3

Ekonominin günden güne kötüye gitmesiyle, Türkiye'nin büyük çoğunluğunun her gün yaşadığı şeyleri çektiği videoyla bir tokat gibi izleyenlerin yüzüne vuran genç sosyal medyada gündem oldu.

Hayatının işe gitmek, çalışmak ve eve dönmekten ibaret olduğunu tekrarlayan genç, "Sanırım benim bir hayatım yok. Karanlığın içindeyim." dedi.

İşte o video; 🎥 👇

İlginizi çekebilir 👇

Trafikte Korna Kavgası! Otomobil Sürücüsünü 3 Kişi Darbetti, Plakayı Söküp Kaçtı
Tasarruf Uzmanı Mert Başaran'dan 2 Milyonluk Araba Yorumu: "Onun Yerine Ev ya da Altın Alırım"
Uçağı Birbirine Katmıştı: THY Hostesine Saldıran Dilan Çıtak'ın Polisle Tartışma Görüntüsü Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
18.09.2024

Yeraltı yerüstü kaynakları endemik bitkiler alabildiğine kıyı şeridi tarıma ve hayvancılığa elverişli cennet gibi ülkede insanımızın yaşadığı hayat budur. Bir kez gelinen şu hayatta herşey bir avuç asalağın bizim olanı sömümesi üzerine kurulu. Böyle toplum böyle tarak. Sosyal hayat: 0 Mutluluk: 0 Huzur: 0 Aşk hayatı: 0 Borç: 100 Tükenmişlik sendromu: 100 Yorgunluk: 100 - Sen hiç depresyona girdin mi? ; - Depresyon burjuvalar içindir. Biz sadece sabah uyanır ve yollara düşeriz. Hepsi bu. Riff-Raff Ken Loach (1991)

18.09.2024

Lan....!! ben 10 yıldır böyleyim. İşin diğer yönü böyle insanları serbest bıraksanız bile dışarıda yapacak birşey bulamıyorlar çünkü içlerindeki yaşama sevinci çoktan kaybolmuş oluyor.

18.09.2024

karamsar bakarsanız aslında hepimizin yaşadığı bu ama araya küçük eğlenceler, minik mutluluklar serpiştiriyoruz, umut ve hayallerimiz var. bunları görmezden gelirsen tüm dünya iş ev iş ev.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ