Türkiye'de Suriyeli Girişimci Olmak: Yaman Halawi'nin Hikayesi

Yaman Halawi isimli genç, Halep'ten Türkiye'ye 41 saatlik zorlu bir yolculuğun ardından girişimcilik ve çeviri alanında bir çeviri şirketi kuracak kadar topluma entegre oldu.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
05.12.2019

Defol git lan!!girişimciymiş defol git ülkende girişimcilik yap,ülkem insanı çok zor durumdayken bunlardaki keyfe bak,1 kuruş vergi ödemezsen,fatura ödemezsen tabi girişimci olursunuz,s.ktirin gidin bu ülkeden yallah..

05.12.2019

yaa siktirin gidin kendi ulkenızde ne kuracaksınız kurun... bıde sızın sosyal ağlarınız cevırmenlık fırmalarınız fln eksıktı !!!!

Kendi pis ırkını Türkiye'ye iyice yerleştirmeye yarıyormuş yaptığı iş yani ben de bişey sanıp izledim. Bir de Türkiye ekonomisine katkı falan diyor da ilk fırsatta işini avrupaya amerikaya avustralyaya taşır. Çok var böyleleri, direkt o ülkelere gidemedikleri için Türkiyeyi merdiven olarak kullanmış kaç tane kişiyle tanıştım. Somalilisinden tut arabına, bangladeşlisinden tut pakistanlısına kadar. En gıcık olay da bi yarrak bilmeden hepsinin malum şahısı durmadan övmesiydi. Tabi ben olsam ben de överdim aq kendi pis ülkelerinden hangi batı ülkesine bizim ülkemize girdikleri gibi ellerini kollarını sallayarak girebiliyorlar ki överler tabi.

TÜM YORUMLARI OKU (5)