'Türkiye'de Pahalı Olduğu İçin Alınıp, Amerika'da Benim Almaya Utandığım Markalar' Paylaşımı Tartışma Yarattı

Marka takıntısı olanların Türkiye'de satın almak için birbirleri ile yarıştıkları markaların ABD'de yüzüne bakılmıyor mu?

Büşra Evren isimli bir TikTok kullanıcısı, 'Türkiye'de pahalı olduğu için alınıp, Amerika'da benim almaya utandığım markalar' diyerek bir video paylaştı. O video ise yeni bir tartışma yarattı.

İnsanlar sırf pahalı diye mi Türkiye'de bu markaları satın alıyorlar? Yorumlarda buluşalım!

İşte o video: 👇

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
15.06.2023

Almaya utandığım derken ayyyhhhh haspaaam şekliniz batsın yaaaa 😒 sırf pahalı diye alan ve şekil olduğunu sananla sırf ucuz diye almaya utanan sen aynı mantıksınız sorry 🤨

17.06.2023

Ucuzu diye değilde aşırı kalitesiz aşırı berbatlar

15.06.2023

Bir sene yaşadım Amerika'da, hiç CK, Guess gibi markalardan utanan görmedim... Ayrıca 45$ orada bir çanta için ucuz bir fiyat değil, arkadaş maalesef ukalalık yapayım derken cahillik yapmış. Tipik Türk sonradan görmesi... Ayrıca girdiği mağaza muhtemelen Ross veya Marshalls benzeri bir mağaza, bilmeyenler için; genelde bu tarz markaların bir kaç sezon satmamış elde kalmış ürünleri olur, yani özellikle aradığınız bir ürün bulmak mümkün değildir, ne çıkarsa bahtına... Bu markaların normal kendi outlet mağazalarında dahi satılan ürünler bunlardan baya bi daha pahalıdır. (hatta bu kurla TR ile denk bile olabilir)

16.06.2023

Benim doğma büyüme Amerika'lı bir kız arkadaşım da Guess, Michael Kors ve Victorias Secret gibi markaların orada çok varoş olduğunu söylerdi. Sipariş verdiğimde çok kızardı, asla almak istemezdi. Başka markalar alayım derdi. O yüzden sizin yazdığınız biraz kafamı karıştırdı.

15.06.2023

Geri zekali Ross a alisverise girmis marka begenmiyor o magazanin ozelligi markalari ucuza satmak neden Ross a gittin baska yere gitseydin birde artik kiyaslamayin kardesim Turkiyede insanlar halinden memnun duzulen düzenden memnun sizene birakin artık

TÜM YORUMLARI OKU (27)