Türkiye'de Kadın Cinayetleri

Kadın cinayetleri her yıl daha da artıyor. Neden bitmiyor da artıyor?

2017 yılında 409 kadın öldürüldü.

2018 yılında 440 kadın öldürüldü.

2019 yılının sadece ilk 8 ayında 251 kadın öldürüldü.

Bu kadınların kimisi boşanmak istemesi yüzünden, kimisi barışma isteğini reddetmesi yüzünden, kimisi arkadaşlık isteğini reddetmek istemesi yüzünden, kimisi sadece o an orada olduğu için tecavüze uğrayarak, kimisi de kendi kararını almak istemesi yüzünden öldürüldü..

Bunlar onların ölüm nedeniydi..

Çünkü adil yargılama yapılmayıp şüpheli, sanık ve katiller caydırıcı cezalar almadıkça, önleyici tedbirler uygulanmadıkça, delillere rağmen uzaklaştırma kararı alınmayıp veya alınıp polis koruyamadıkça şiddet boyut değiştirerek sürmeye devam ediyor. 

#EmineBulut #Ölmekİstemiyoruz #İstanbulSözleşmesi

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
29.08.2019

Neden savunamıyorlar kendilerini anlamıyorum açıkçası. Onları öldüren insanlar çok mu zeki de onlara yenik düşüyorlar? Ben esaret altında olsam, kocam, yakınım, kumam, ninem, dedem, ebem (:d) ya da herhangi birinin ölüm tehditi altında olsam ki düşünmesi bile komik.... Yenik düşmem bence. O ettiği tehditleri boğazına dizerim, o kişiyi öyle bir öldürürüm ki benim dışımda kaderinde nasıl bir ölüm varsa kendi eceliyle öldüğünden bile daha ölü olurdu. İnsan hayatı bu kadar ucuz değil, olmamalı. Tehdit altındaysan ya kendin üstesinden gel ya da sesini duyurmaktan korkma. Sonucu ne olursa olsun ben ölüm tehdidi altında olsam kesinlikle beni tehdit eden kişiyi bana yaşatması gerekirken ben ona yaşatırım. İnsanların düzeleceği yok bari siz biraz üst seviyelere geçin, kendinizi savunmayı, sesinizi duyurmayı öğrenin. Sözüm sadece kadınlara değil bu arada, herkese

29.08.2019

beni biraz ürküttün ama bence haklısın, ve içinde baya bi öfke var gibi 😳😨

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ