Türkiye'de İşsizlik Nasıl Hesaplanıyor?

İşsizlik nasıl hesaplanıyor? İşsizlik sorununun ciddi olarak hissedildiği Türkiye’de işsizler iş arama süreçlerinde neler yaşıyor?

Popüler İçerikler

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
YORUMLAR
20.08.2019

Ben de iki yıllık bir işsizlik dönemi atlattım. Sonra ortalama bir iş bulduktan sonra işime dört elle sarıldım. Hayatımın en zor iki yılının bana getirisi, şu an hiç uf puf demeden olması gerekenden fazla performans gösteriyor durumda olmam. İster istemez iş kıymetli oluyor.

21.08.2019

onedio`nun haber diye sundugun seye bakar misin? bir youtube kanalindan tek bir video almis koymus haber/icerik diye yayinlamis, yazik. ben de bir iki sene once onedio`ya haber icerigi yapmistim, ve baya da dolu doluydu. gorseller videolar vs. bekle allah bekle onaylanmamisti. sonra silmistim. simdi youtube`dan link koyani haber yapiyor onedio. kalite ciddi dususte. halbuki o kadar tiklanma aliyorsunuz, ekibinizdeki elemanlari sacma salak sitcom benzeri iceriklerde kullanacaginiza sahada arastirma-roportaj yaptirin. amator youtube kanallari ilave tv ve halk ekranin`dan feyz alin.

20.08.2019

İşsizlik oranlarıyla da oynuyor adamlar. Uluslararası standarda göre hesaplamıyorlar. Sonra yine de kendilerini tablolarda diğer ülkelerin yanına koyabiliyorlar.

20.08.2019

İşsizlik oranı güvenilir değil. İstihdam oranına bakın. O daha güvenilir. Türkiye'de 18-65 yaş arası insanların %45'i çalışır vaziyette. Almanya'da bu %75.

TÜM YORUMLARI OKU (6)