En düşük gelir dilimindeki katılımcılar haftada ancak 1.2 kez kırmızı et yiyebildiğini söylerken, 1.7 kez tavuk, 0.6 kez balık, 4 kez sebze, 4.3 kez meyve, 2.8 kez pilav ve 2.3 kez de makarna tükettiklerini belirttiler. En yüksek gelir dilimindeki katılımcılar haftada 2.2 kez kırmızı et yiyebildiğini, 2.1 kez tavuk, 1.2 kez balık, 4 kez sebze, 5.2 kez meyve, 2.6 kez pilav, 2 kez de makarna tükettiklerini söylediler.
Bu milleti iyice makarna beyinli ettiler.
Görmek istediklerini görüp yazdıkları bir çalışma olmuş. Doğru değil. Yerde yemek yiyen insanlari ötekileştirmekle egolarını tatmin etmek istemişler. Bu kafa 2000 lerde kaldı ınsanlar artık uyandı. Bu çalışmalar sadece vakit kaybı
Masada yemek yiyoruz, zengin değiliz, malum evde çocuk var. Yer sofrası falan dinlemez, ezer geçer valla. Haftada bir kırmızı et, fazla iyimser olmuş. Anketi yapanlar yandaş herhalde. Benim evime bile ayda bir kez giriyor. Para yok. Ne yapalım? Her hafta pazara da gidemiyoruz. Maaşları alınca ilk iki hafta pazara gidiyoruz. O kadar. Sadece çocuk yiyor diye mümkün olduğunca bol muz, yine o seviyor diye armut alıyoruz. Onu da çocuk yiyor. Çok alamıyoruz, sadece çocuğa kadar. Maaşları alınca makarna, pirinç, bulgur zulalıyorum. Para bitince bol bol bunları yiyoruz. Dar gelirli tablosu bu. Paranın adı var. Poşet dolmuyor bile markette, 50 lira. Herşeyin en ucuzunu alıyoruz. Yine de azıcık malzeme 50 lira.