Türkiye'de Görmek İstediğimiz Hareketler! Aracına Çarpan Motosikletliye Yardım Eden Araç Sürücüsü

Araç sollamaya çalışan motorcu büyük bir kazaya karışabilecekken olayı ufak bir hasarla atlattı. Türkiye'de görmeye pek alışkın olmadığımız bir olay ise bu kazadan sonra gerçekleşti. Motorcu ve araç sürücüsü oldukça medeni bir şekilde konuşarak olayı kendi aralarında hallettiler.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
09.07.2018

Bakın Tekirdağlı biri olarak yazıyorum. Burası Kumbağ-Uçmakdere yolu arasında yaşanan bir olay. Bu güzergahı çok sevdiğimden her iki, üç hafta sonu ben de bu yolu kullanarak uçmakdere ya da şarköy e giderim. İstanbula yakn olmasından, yamaçparaşütü seyretmek ve harika bir asfaltta denizin üzerinden virajlı yollarda doğanın tadını çıkarmak isteyen bir çok motosiklet sürücüsü de buraya akın etmekte. Ciddi söylüyorum bu yolu resmen motosikletler kaplıyor ve efendi olanların sayısı ciddi çok az. bu virajlı yollarda acayip acayip sollamalar, biz motorcuyuz herkes bize dikkat etsin bizi görsün demeler, çete gibi dolaşmalarının verdiği öz güven saçma sapan bir hale geldi. Ne yazık ki herhangi bir denetleme de yok. Sollanmaz şeridi olan yolda aynı anda araç sollayan iki sorumsuz mot-rcu yüzünden oluşacak kazadan araç sürücüsü şans eseri kurtulmuş. lütfen bu yolu ve her yolu kullanan motosiklet sürücüleri, saygı tek taraftan beklenmez...

Siz medeniyet görüyorsunuz ben iki tane trafik canavarı motosiklet sürücüsü ve bu canavarlar yüzünden başı belaya girmekten şans eseri kurtulan iyi kalpli bir sürücü görüyorum. Medeniyet bence bu iki trafik canavarın olmadığı bir yerdir.

09.07.2018

şöförün yerine benim başıma gelse ne yapardım diye düşündüm şimdi.ileride sağa çekerdim bende durum tespiti için.nihayetinde arabada çocuk var.arkamdan motorlular gelince it midir kopuk mudur bilemediğimden (motorcular kalabalık olduğunda hafif bi yusuflama olsa da) kavga moduna girerdim.baktım motorcular sakin kusura bakma falan diyo.ben de cümleten geçmiş olsun der,zabıt tutalım derdim.motosikletin aynasını koli bantıyla tutturmaya çalışmazdım.bana çok kızmayın ama şöför abininki centilmenlikten ziyade yusuflama gibi geldi bana.

09.07.2018

karşıdan gelen motors. sürücüsü hatalı solladı. kia ani yavaşlamak zorunda kaldı aksi takdirde motorsiklete çarpacaktı. arkadan gelen motorsikletli çok hızlı kullandığı için duramadı . arkadan çarpmamak için aradan geçeyim dedi. İKİ MOTORLUDA ÖLMEYE ÇALIŞTI , aracı ben kullansaydım bu kadar sakin tepki veremezdim. !!!!!!

09.07.2018

haklı olabilirsin ama sakin olmalısın. iki motorlu da çok korkmuştur o pozisyonda.

TÜM YORUMLARI OKU (14)