Onedio Logo

Türkiye'de ''Devrim'' ile Başlayan TOGG Bir Müjde Daha Verdi: TOGG'un Yeni Modelleri Tanıtıldı!

Kapak Görseli

2020 yılında ilk temelleri atılan Gemlik TOGG Fabrikası'nın açılışı gündemde bomba etkisi yarattı. Türkiye ‘Devrim’ adıyla adım attığı yerli otomobil hayalini gerçeğe dönüştürdü. İlk TOGG'un banttan inmesinin ardından yepyeni bir haber daha geldi. TOGG sosyal medya hesabından yeni modellerin müjdesini verdi. 

İşte merak edilen tüm detaylar...

Gemlik TOGG Fabrikası'nın ilk temelleri, 18 Temmuz 2020'de tarihinde atılmıştı. Ülke gündeminde dikkatleri üzerine çeken fabrika Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı bir tören ile açıldı.

Gemlik TOGG Fabrikası'nın ilk temelleri, 18 Temmuz 2020'de tarihinde atılmıştı. Ülke gündeminde dikkatleri üzerine çeken fabrika Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı bir tören ile açıldı. Görseli

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un ilk aracı banttan indi. Kürsüye kadar banttan gelen ilk otomobil C-SUV modeli oldu.

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un ilk aracı banttan indi. Kürsüye kadar banttan gelen ilk otomobil C-SUV modeli oldu. Görseli

TOGG'un resmi sosyal medya hesabından yepyeni bir paylaşım yapıldı. C-SUV modeliyle büyük beğeni toplayan TOGG, devam eden C-Sedan ve C-X Coupé modellerini tanıttı.

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş açılış töreninde, "Hatchback yapmaktan vazgeçtik. Cross model hazırlayacağız. 2026’da Cross Coupe geliyor" ifadelerini kullandı.

İşte TOGG'un resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım...

İlginizi Çekebilir

TOGG CEO'su Fiyat Vermeye Mesafeli: "Hiçbir Profesyonel Şirket 5-6 Ay Önceden Fiyat Vermez"
İlk Togg Banttan İndi! Erdoğan: "60 Yıllık Hayalin Gerçeğe Dönüşüne Tanıklık Ediyoruz"
TOGG Sınırlı Sayıda Üretilecek Herkes Alamayabilir! Üretilecek Yerli Otomobil Sayısı Belli Oldu

Popüler İçerikler

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in "Kız Okulları" Çıkışına Tepkiler Dinmiyor
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in "Kız Okulları" Çıkışına Tepkiler Dinmiyor
Galatasaray’ın Muslera’ya Penaltı Kullandırmasını Eleştiren Jose Mourinho Aynı Şeyi Kendisi de Yapmış!
Galatasaray’ın Muslera’ya Penaltı Kullandırmasını Eleştiren Jose Mourinho Aynı Şeyi Kendisi de Yapmış!
TÜVTÜRK Dönemi Sona Erdi! Araç Muayene İstasyonlarında Yeni Dönem
TÜVTÜRK Dönemi Sona Erdi! Araç Muayene İstasyonlarında Yeni Dönem