Türkiye’de de Yüzlerce Şubesi Var! Dünyaca Ünlü Burger Zincirinde ‘Kanatlı Eti’ Kullanmışlar!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2 Ekim tarihinde yayınlanan 'Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar' listesinde Türkiye’de de yüzlerce şubesi olan dünyaca ünlü fast food zincirinin Kayseri'deki bir şubesi de yer aldı. 

Her gün yüzlerce insanın gittiği fast food zincirinde satılan bir burger ürününün içinde 'Kanatlı Eti' tespit edildi. Konuyla ilgili olarak markadan henüz bir açıklama gelmedi.

Tarım ve Orman Bakanlığı 2 Ekim tarihinde yayınladığı 'Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar' listesi vatandaşlar tarafından titizlikle inceleniyor.

Listede en çok dikkat çeken markalardan biri ise Türkiye’de de yüzlerce şubesi olan dünyaca ünlü fast food zinciri oldu.

Dünya genelinde her gün milyonlarca insanın gittiği restoranın Kayseri'de bulunan bir şubesinde yapılan incelemelerde, müşterilere sunulan bir ürününde dana eti yerine kanatlı eti kullandığı tespit edildi.

Ekipler tarafından yapılan incelemelerde 231011-2 seride dana eti yerine kanatlı etinin kullandığı saptandı.

Yaşananlarla ilgili henüz markadan resmi bir açıklama gelmedi.

Hem Lezzetli Hem Sağlıklı Bir Ürün Olan Ton Balığı Hakkında Bilmeniz Gereken 8 Bilgi
Hem Doyurucu Hem de Lezzetli Ton Bonfileli Salata Nasıl Yapılır?

Popüler İçerikler

Sezona Büyük Umutlarla Başlayan ATV Dizisi Erken Final Kararı Aldı!
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
Milyonlarca Çalışan İçin Pazarlık Masasına Gelecek Asgari Ücrette "İlk Rakam 24 Bin 58 TL Olacak" İddiası
YORUMLAR
04.10.2024

Türkiyede bi ton dünyaca ünlü fastfood markası zincirinin şubesi var. Hissederek mi bulucaz markanın ismini ?!?!? MARKA İSMİ OLMADAN BU HABERİN DEĞERİ NEDİR ????? Tarım Bakanlığı ifşa etmiş markayı, size ne oluyor Onedio, neyin sansürü bu ?!?! Halkı doğru bilgilendirmek/ uyarmak haberciliktir, bi takım markaları korumak değil !!! İŞİNİZİ DOĞRU YAPIN YADA SİTEYİ KAPATIN !!

04.10.2024

onedio'nun yapmakla görevli olduğu iş doğru tarafsız detaylı haber vermek bilgilendirmek vs. değil gibi gibi :) sosyal medya içerik platformu. editör tercihen detay vermek istememiş veya o ksımları yapıştırmayı unutmuş olabilri :) halkı doğru bilgilendirmesi gereken tarım bakanlığı görevini yapmış işte. vatandaşlar tarafından da titizlikle inceleniyormuş listeler...:P *bu içerikte de ifşa edilse güzel olurmuş tabi ki.

04.10.2024

Arby's

04.10.2024

Doğru. Diğer haber kaynaklarında marka verilmiş.

04.10.2024

Aman isim vermeyin, abileriniz kızar.

TÜM YORUMLARI OKU (20)