Türkiye’de Bir İlk: Müteahhitler, 2 Eylül'de İnşaatları Durduruyor!

Başta çimento olmak üzere inşaat girdilerindeki fiyat artışları, Türkiye’de bir ilke yol açtı. Fiyat artışlarından şikayetçi olan inşaat müteahhitleri iş bırakma kararı aldı. 

Dünya Gazetesi'nden Duygu Şahin Durmaz'ın haberine göre İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) öncülüğünde gerçekleştirilen Türkiye İnşaat Sektörü İstişare Toplantısı’nda, inşaatların 2 Eylül Perşembe günü durdurulması kararı çıktı. 

Kararı açıklayan İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, çimento sektörünün, tüm girişimlere rağmen zam yapmaya devam ettiğini söyledi.

Eylem duyurusunun ardından İMKON ve bağlı derneklerin Twitter hesapları bir bir kapanmaya başlandı. 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
30.08.2021

kendi yarattiginiz carpik ekonomik duzenin icinde bogulmak nasilmis. hala faizlerin dusurulmesi icin baski ve lobi yapiyorlardir eminim. bunlar ve bunlarin siyasi agababalari cekirge surusu gibiler, onlerine gelen herseyi yiyorlar ama butun cekirge surulerinin sonunun ayni oldugunu, herseyi yiyip bitirdikden sonra aclikdan olduklerini dusunmuyorlar.

30.08.2021

Bu durum ev fiyatlarını da etkileyecek mi?

30.08.2021

Sence birader????

31.08.2021

ayy çok üzüldüm kahroldum aq. her yer beton oldu zaten. hepten bırakın işi. ağaç işine girin bak para onda. o kadar yer yandı. oraların ağaçlandırması falan güzel kazanç getirir. hadi koçlarım azıcık da yeşil için çalışın.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ