Türkiye'de Bir Ders Kitabında Yer Aldığı İddia Edilen Metin İnfial Yarattı

Ülkemizde süregelen bir tartışma olan mülteci meselesi herkesi düşündürüyor. Bizler sadece bizlere yansıtılanları görsek de, bu mesele köklerini gitgide her yere salmaya başlıyor. Ülkemizde bir ders kitabında yer aldığı iddia edilen metin tam da bu yüzden infial yarattı. Kullanıcılar, metinde yer aldığı iddia edilen mesaja tepki gösterdi. Buyurun 👇

Ülkemizde ciddi bir mülteci sorunu olduğu göz ardı edilemez bir gerçek.

En başta Suriye'deki iç savaş ile milyonlarca Suriyelinin ülkemize 'geçici' olarak sığınmasının ardından, ülkesinde savaş dahi olmayan binlerce insan her gün Türkiye sınırından geçerek gelmeye devam ediyor.

Yasadışı yollarla vatandaşlık almakla yetinmeyip, kadınların ve kız çocuklarının görüntülerini kaydederek sosyal medya platformlarında paylaşan mülteciler, tacize varan hareketler sergiliyor; vatandaşların yaşam kalitesini düşürüyor.

Ülkelerinde savaşın bitmesine rağmen geri dönmemekte ısrarcı davranıyor: Hayliyle gelen tepkiler büyük.

Bir ders kitabında yer aldığı iddia edilen metin, tam da bu yüzden infial yarattı: Twitter kullanıcısı "İşgali meşrulaştırmaya çalışıyorlar" diyerek söz konusu metni paylaştı.

twitter.com

Söz konusu metinde 'Abdulhamid Rami' isimli göçmen çocuğun okula alışması ve uyum sağlaması için öğrencilerden yardım isteniyor.

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Sizin düşünceleriniz neler?

Yorumlara buyurun...

İlginizi çekebilir:

Şişli'de Gözaltına Alınan Eşçinsel Mülteci Sınır Dışı Edilebilir: İdam Cezası Tehlikesi Var
Sokak Röportajında Mültecileri Savunan Vatandaşlar Sosyal Medyada Tepki Çekti

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
28.07.2023

AKP'nin mehterli ihanet projesi. Onay vereninden uygulayanına kadar her şey belli. Yorum yapan arkadaşlardan birisi demiş ki, kitaplara girmesi kadar çıkması da kolay. Doğru tespit ama bu yapılırken hümanist rüzgarlarına kapılmayan bir irade gerekiyor. Mağdur ve mazlum ayağına hoşgörü gösterilen şeylerin ülkeyi ne hale getirdiği bu kadar açıkken bile aynı yanlışı ikinci yapabilecek bir kitle var.

28.07.2023

Bop projesi kapsamında yapılan uygulama bunlar vatandaşı sindirme yeri geldimi bu yabancıları bize karşı kullanacaklar

28.07.2023

Adamlar TRT Çocuk'ta çizgi filmlerde mülteci propagandası yapıyor zaten, ders kitaplarında mı yapmayacakları mültecinin adını Abdülhamid yaparak orada bile mesaj verme çabasına girmişler. Devasa bir ihanet projesinin son adımı bu "yerli ve milli cephe" bu ülke parçalanmadan durmayacak.

28.07.2023

tam olarak zaten çizgi filmlerde var olduğunu yazmak için girdim

28.07.2023

Abdülhamid uyum sağlasın diye bizim çocuklar arapça öğrenerek fedakarlık yaptı.Abdülhamid özgeyle beraber okumaktan rahatsız olduğunu dile getirdi.Liseye geçince abdülhamid piçinin başı açık etek giyiyor diye kız arkadaşlarına nasıl davranacağı tam bir soru işaretiydi??…

TÜM YORUMLARI OKU (48)