Türkiye'de Bir Arkadaşının Düğün Sürecine Şahit Olan Bir Koreli Gelenekleri Eleştirince Tartışma Yarattı

Dünya üzerindeki her bir ülke, kendine has birçok ilginç geleneklere ev sahipliği yapıyor. Bu gelenekler, ülkelerin kültürel zenginliklerini, tarihlerini ve sosyal yapılarını yansıtır. Her ne kadar bizim için yabancı olsalar da, bu gelenekler o ülkenin halkı için oldukça normal ve anlamlıdır. Bizim ülkemizde de düğün süreçleri, birbirinden ilginç geleneklerle ön plana çıkıyor.

Uzun zamandır ülkemizde yaşayan 'leesaktr' isimli Koreli sosyal medya kullanıcısı, bir arkadaşının düğün sürecine şahit oldu.

Süreçte gördüklerinin ardından "Türk erkeklerine çok üzüldüm." diyerek kendisine tuhaf gelen detayları paylaşan Koreli, bir tartışmanın fitilini ateşledi.

İşte o video;

Yorumlarda insanlar ikiye bölündü;

👇

👇

Kimileri genci haklı bulurken, kimileri ise eleştirmeye hakkı olmadığını söyleyerek tepki gösterdi.

👇

👇

👇

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz;

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Amerika'daki Öğrencilerle Türkiye'deki Öğrencilerin Karşılaştırıldığı Video Uzun Uzun Düşündürdü

👇

Ailesi Zanzibar'a Taşındığı İçin Yerel Bir Okula Giden Rus Kız "Okulda Bir Günüm" Videosu Paylaştı

👇

Sosyal Medyada Bir Hocanın Kısmeti Kapalı Olduğu İçin Evlenemeyenlere Verdiği Tavsiye Gündem Oldu

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
12.02.2024

Böyle ailelere sahip kızlar acıyorum cidden. Adam çok varlıklı değilse asla yürümeyecek olan evlilikler. Ya insan ne kadar aptal olabilir ki. Yahu bu düğünden sonra o kadar borcu kim ödeyecek sanıyorlar. Bunun ceremesini senin kızın çekmeyecek mi arkadaşım hiç mi kafan basmıyor. Bu arada bununla alakalı anket yapılmış son dönemde özellikle yeni evli çiftlerin boşanmasında kayda değer bir artış var. Gösterişli düğün yapı caz diye gırtlağa kadar borçla bir evliliğe başlayıp sonrada işin içinden çıkamıyorlar.

12.02.2024

Bende en çok onu anlamıyorum ulan embesiller ha kocanın borcu ha karısının borcu ne fark ediyor? Ama yok herşey dört dörtlük olacak başka türlü millet ayıplar yoksa!

12.02.2024

Kore'li arkadaşım sen çok şanslısın böyle bi coğrafyada doğmadığın için, bizde taa taş devrinden kalma ne gereksiz adetler var bi bilsen, öyle boktan geleneklerimiz var ki hepsi de maymun zekası seviyesinde, hatta onların yaşamları bizden daha mantıklı

12.02.2024

giliniklirimizi lif itmiyin, inlir bizim diğirimiz, iliştirimizsiniz! oooppsss sorsan yarısı saçma diyecek başkası söyleyince mi hata oldu? Saçma oğlu saçma eğlenceli falan da değil bok gibi, bazıları insanı yerin dibine sokan cinsten.

TÜM YORUMLARI OKU (37)