Türkiye'de Alternatif Müzik Yok Diyenlerin Yanlışlarda Olduğunu Kanıtlayan 19 Alterno Şarkı

Biraz Anadolu Rock alır mısınız? Ya da belki biraz Pop. Yok yok biraz alternatif bi şeyler alalım. Hmm o da Türkiye'de yok ki demeyin. Türkiye'de en çok hakkı yenen şeylerden biri olan alternatif müzik son yıllarda kendini görünür bir şekilde geliştirdi ve görünür olmaya başladı. Bu gruplara ve şarkılarına göz atıp dinlemekte fayda var. Keyifli dinlemeler :)

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
03.02.2016

Şu hallerinize de bayılıyorum var ya "Neden açığa çıkardınız oh god neden, onlar benim özelimdi..." Sonra da ağlıyorsunuz etrafta neden kimse "iyi" müzik dinlemiyor. Hayır bu tarz şarkıları sevmeyen adam yine dinlemez ki neyin lafını yapıyorsunuz? Aman ortalık malı olmasın.. Abi bırak olsun, adamlar bir size özel parça sunmuyor herhalde? Herkes dinlesin, sesimiz açığa çıksın diye bir uğraş içerisindeler. Bu müzikten anlamayan adam yine kendi tarzına yönelir zaten. Dinlemez merak etme. Neyse, benden öneri Kalben dinleyin. Canlı dinleme fırsatı da buldum, mükemmel bir kadın ve mükemmel bir ses.

02.02.2016

Bütün bu şarkıları ve grupları el bebek gül bebek koruyup kıymet bilmeyecek tiplere önermedim. Haliyle burada paylaşılması canımı yakmadı değil. Neyse... Deniz Tekin dinleyin.

02.02.2016

Ya bu insanlar dinlenmek için çok uğraşıyorlar bırakında herkes dinlesin albümleri alınsın bizde güzel müzik dinlemeye devam edelim işte böyle bencillik yapınca bu gruplar 2-3 albümden fazlasını yapamıyorlar

02.02.2016

şu güzel insanları paylaşmayın ya gizli kalsın biz bize dinlemeye devam edelim işte

04.02.2016

bazı özel şarkıların mahremiyeti var ve çok doğru söylemişsin bi şarkıyı herkesten duyunca artık dinlemek gelmiyo insanın içinden

TÜM YORUMLARI OKU (19)