Türkiye'de 15 Günde Harcadığı Miktarı Söyleyen Gurbetçi İsyan Etti: "Almanya'da 6 Ayda Anca Harcarım"

Tatil için Almanya'dan Türkiye'ye gelen gurbetçi fiyatlara isyan etti. 15 günde 2500 euro harcadığını söyleyen gurbetçi, ' Ben bu parayı 6 ayda anca harcarım yiyeceğe. Çünkü ben 200 euroya alışveriş yapıyorum, 15 20 gün geçiniyorum orada.' dedi. 

Bir sokak röportajına konuk olan gurbetçi Türkiye'deki fiyat pahalılığına isyan etti. 2500 euroyu 15 günde harcadığını söyleyen gurbetçinin Almanya örneği izleyenleri şaşkına çevirdi.

Burada harcadığı parayla Almanya'da 6 yaşayabileceğini söyleyen gurbetçi, "Ben 200 euroya alışveriş yapıyorum, 15 20 gün geçiniyorum orada." dedi. İşte o görüntüler; 🎥

İlginizi çekebilir 👇

"Narin Olabilir mi?": Bir Kadın Gece Arabasıyla İlerlerken Küçük Bir Kızı Tedirgin Şekilde Yürürken Buldu
Eşine Maç İzlerken Yemesi İçin Sofra Hazırlayan Kadın Takım Maçı Kaybedince Neye Uğradığını Şaşırdı
Bir Kadın İsrail'i Protesto Etmek İçin Zincir Restoranlardan Birinin Önünde Karpuz Yedi

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
29.08.2024

Ben de geldim geleli 20 günde 1300£ harcamışım. Orda araba alıyoruz bu fiyata. Dışarı çıktığımız an günlük 2000 lira yazıyor otomatik hiçbişe yapmadan. 17bine millet nasıl geçiniyor delircem. Daha da kötüsü bu tiplerin çoğu halinden memnun. Hayatlarında hiç adam yerine konmamışlar ki.

30.08.2024

Siz Türkiye'ye gezmeye eğlenmeye geliyorsunuz çünkü. Gezen, eğlenen insan çok para harcar. Yaşadığınız ülkede genel olarak çalışıyorsunuz. Bu kadar gezmiyorsunuzdur. Bu sebeple burda çok para harcıyorsunuz. Emin olun, orda da çok gezerseniz çok para harcarsınız.

29.08.2024

hala birim olayını anlamayanlara bir kere daha ve nolur son kez anlatalım, nolur idrak edin artık. adam kendi parasının 200 birimiyle 15 günlük market alışverişini çıkarıyor. sen paranın 200 birimiyle yarım kilo et alamıyorsun. hala 200 euroyu tl'ye çevirmekle uğraşıyolar delircem ya

ablacım birim hesabı yaparken şunu da hesap et. asgari ücret dediğiniz birim hesabıyla 2000 birim Türkiye de 20.000 birim. e bırakta adamın 200 birimiyle senin 200 birimin aynı olmasın değil mi şimdi?

29.08.2024

Türkiye'de üretilen, yaşanan, açıklanan,... çoğu şey çok uzun yıllardır SAHTE olduğu için bunlar kaçınılmaz. Öğrenciler sınıflarını kopya ile geçer, kişiler işe torpil ile alınır, dışa satılan ürünler bile fake/ taklit ürünlerdir, aşklardaki taraflar bile yalandır,... SONUÇTA TÜRKİYE'DE HAYAT YALANDIR. Ama gerçeklerin kötü bir huyu vardır. Er geç ortaya çıkarlar. GERÇEKLER ACIDIR VE GERÇEKLER ACITIR. Türkiye'de herkes bu büyük yüzleşmeyi yapmadıkça balçıktaki dibe batma devam edecektir; çünkü gerçek dünya mantık ve matematiktir.Tabii adalet ve liyakat çok önemli. Her şey şeffaf olmalı.🐞🍀

TÜM YORUMLARI OKU (39)