'Türkiye Cumhuriyeti'nin Uçağı mı Yok?' Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Memleketi Antalya'da Yuhalandı

Çavuşoğlu'na tepki gösteren bir vatandaş, bölgeye neden yangın söndürme uçağı gönderilmediğini sordu. 'Türkiye Cumhuriyeti'nin uçağı mı yok' dedi. Bakan Çavuşoğlu ise '3 uçağımız vardı, 3'ü de buradaydı' dedi. 

Bakan, Türk Hava Kurumu'nda boşta yatan uçaklar olduğunu söyleyen bir vatandaşa ise 'Konu o değil' dedi. 

Görüntülerin sonlarına doğru Çavuşoğlu'nun yuhalandığı görüldü.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
YORUMLAR
29.07.2021

utanmadan da gelmiş. bak bunlar meral akşeneri yuhalayan tutulmuş adamlar değil ha. öz be öz halk. bu halk sizi istemiyo bu halk sizden artık tiksiniyo. su atanın da ellerine sağlık. konu o değil diyo bi de. lan konu ne o zaman. ne bok yemeye geldin sen. 3 tane uçak var derken hiç mi utanmıyosun? koskoca 90 milyon nüfuslu ülkenin 3 tane yangın söndürme uçağı mı olur. 3 diyo yaa sanki hop diye bi su sıkışta tüm ormanı söndürebiliyolarmış gibi. valla artık sinirim kaldırmıyo bunları. yeminle karşısında olsam yüzüne tükürürdüm. şerefsizler.

29.07.2021

Helal olsun size be. Ulan şöyle dışarıda devletin başındakilere tepki koyan halk görmeyeli o kadar uzun zaman olmuştu ki. Demek ki insanlar artık bişeylerin farkına varıyor. Umarım sandıklarda da görürüz bu tepkiyi.

30.07.2021

Neden doğruları söyleyip canımı sıkıyorsun

29.07.2021

bunlar daha iyi günleriniz.. içimiz yandı 20 yılda delik deşik olduk ama sizin de tek tek devlete ihanetten yargılanıp hesap verdiğinizi görmek nasip olacak inşallah

Genelde siyaset birbirini korur sonraki hükümetin bunların yargılanması için gerçek adım atacağına inancım maalesef yok. Ama umarım yargılanırsınız tüm kalbimle bizi iş bilmez insanların eline bırakan, ülkeyi işgal edilmiş gibi talan edenlerin YARGILANMASINI diliyorum. Umarım bu günleri görürüz

TÜM YORUMLARI OKU (44)