Türkiye Böyle Psikopat Görmedi: Aynı Gece Peş Peşe Cinayetler, Gasp ve Soygun!

İzmir'de Bülent Şengün isimli bir şahıs aynı gece işlediği cinayetler gasp ve soygunla şehri birbirine kattı. 

İzmir'de gece saatlerinde bir şüpheli, kelimenin tam anlamıyla dehşet saçtı.

Ayrancılar Mahallesi'nde taksiye binen Bülent Şengün, yanında bulan silahla taksici Arif Karabacak'ı bir tarlada gasbetti. Tabancayla Karabacak'ı ensesinden vuran şüpheli, takside bulunan paraları alarak olay yerinden kaçtı.

Yola çıkan Bülent Şengün, silahla zorla hafif ticari aracı durdurdu ve gasbetti. Bu araçla kaçan Şengün, Torbalı ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'ne giderek bir markete daldı.

Marketi de soymaya çalışan Şengün, kendisine direnen market çalışanı İlayda Algar'ı tabancayla vurarak olay yerinden hızla uzaklaştı.

Art arda suç işleyen Bülent Şengün, gasbettiği hafif ticari araçla Karabağlar ilçesine geldi. Şengün, Paşaköprü Mezarlığı yakınındaki bir ATM'den para çeken Engin K.'yı da gasbedip tabancayla vurdu.

Polis ekipleri, saldırganı havaalanı yolu üzerinde gasbettiği araç ve suç aletiyle yakaladı. Bülent Şengün'ün gasbettiği Arif Karabacak ile ATM'den para çeken Engin K.'nın yaşamını yitirdiği, market çalışanı İlayda Algar'ın ise durumunun ağır olduğu bildirildi.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇

İstanbul'u Bekleyen Büyük Deprem Öncesi Yeni Formül: 330 Bin Binayı Kurtarmak Mümkün!
RTÜK, YouTube'da Haber Yapanları da Radarına Aldı: "Televizyonuyla Anlaşamıyor, Gidiyor Kanal Açıyor"

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
02.09.2024

bu şahısa ne olacak ötenazi mi barınak mı

02.09.2024

bu ittaparları engelleyip geçeceksin. 2 insan ölmüş1'i ağır yaralı, bu ittaparın derdine bak. sokaklarda köpekler olsa bu suçlar işlenmeyecek miydi? Normal insanların sokakta huzurla yürümesini engelleyen her şey kontrol altına alınmalı zaten Bunu anlamaktan aciz .....

02.09.2024

ah şu sokak köpekleri olmasa çok güvende olacağız

02.09.2024

Lan ne alakası var sakat herif. Her boku köpeklerle kıyaslamayın. Sokak köpekleri tehlikelidir. Senin sokağında olmuyor diye bütün ülke aynı durumda değil.

02.09.2024

Bu suçlara rağmen içeride durmayacağını çok iyi biliyor. sistem duzelmedikce bu gibi insanların tehlikesiyle karşı karşıyayız

02.09.2024

İki, belki de üç kişiyi öldürmüş ve sen hemen çıkacağını mı düşünüyorsun? 2 kez müebbet ile yargılanacak. Minimum 30 yılı hapiste geçecek.

TÜM YORUMLARI OKU (33)