Türkiye Basketbol Federasyonu, Ergin Ataman ile Yolları Ayırmaya Hazırlanıyor

Milli takım baş antrenörü Ergin Ataman ile Türkiye Basketbol Federasyonu arasında soğuk rüzgarlar esiyor. TBF, Ataman'ın hareketlerinden rahatsız olduğu için yolları ayırmaya hazırlanıyor.

Karar Gazetesi'nden Oğulcan Çoksayar'ın haberine göre, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve yönetim kurulu, Ergin Ataman'ın A Milli Takım'daki geleceğini değerlendirmek üzere bir toplantı gerçekleştirdi.

Panathinaikos - Galatasaray maçından sonra tribünlere 3-1 işareti yapan ve Fenerbahçe'nin milli takıma oyuncu göndermemesine sebep olan Ataman, TBF'yi de zor durumda buraktı.

Ayrıca Fransa karşısında yaz aylarında alınan 96-46'lık mağlubiyet ve sonrasında Ataman'ın Sırbistan maçını iptal etmesi de TBF'nin eleştirdiği konuların başında geliyor.

Ergin Ataman'ın 35 bin dolarlık aylığı ve henüz beklenen elle tutulur bir başarının gelmemesi de yolları ayırmak için sıralanan sebepler arasında gösteriliyor.

Karar Gazetesi'nin haberinde atılacak adımlar için Ankara'nın onayının beklendiği ayrılığın ardından Erdem Can'ın milli takım antrenörü yapılacağı söyleniyor.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe'nin Kaybettiği Puanın Ardından Jose Mourinho'ya Eleştiri, İsmail Kartal'a Özlem Var
Samsunspor Maçının Ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho'yu Sergen Yalçın da Eleştirdi
Ekonomist Mahfi Eğilmez, Samsunspor Beraberliğinin Ardından Fenerbahçe İçin Acı Reçeteyi Açıkladı

Popüler İçerikler

Adalet Bakanı Tunç ve AK Parti'den Yenidoğan Çetesi İçin Açıklama: "Devlet Bebeklerin Ölmesine İzin Vermez"
Osimhen'nin Röveşatası Kaç Metre? Galatasaray'ın Yıldız Golcüsünün Antalyaspor'a Attığı Gol Gündemde
Arka Sokaklar, Narin Güran Olayını İşleyerek İzleyiciden Tam Not Aldı
YORUMLAR
21.10.2024

Türk basketboluna yapılan bir ihanettir engin ataman dünyanın sayılı koçlarından biri

21.10.2024

Ergin Ataman Avrupa basketbolunun sayılı antrenörlerinden biridir. Bu gerçeği kimse inkar edemez. Fakat röportajlarına dikkat edin, bir takım çalıştırmasına rağmen, basketbol bir takım oyunu olmasına rağmen hiç bir zaman biz demez, "ben" der. Ergin Ataman üst düzey oyuncuları bir arada oynatma yeteneğine sahip, bizim milli takım gibi karma takımlarda başarı elde edemez. Büyük bütçeler, kariyerli oyuncular onun sisteminin ana ögeleridir. Diye düşünüyorum. Belki de yanlış düşünüyorum, bilemiyorum.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ