Türkiye-Avusturya Maçı Ne Zaman? Milli Takımın Son 16 Turu Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Tüm Türkiye'nin anbean takip ettiği Avrupa Şampiyonası'nda, Ay-yıldızlı ekip son 16 turunda yerini aldı. EURO 2024 F Grubu üçüncü ve son maçında Çekya'yı 2-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımımız, bir üst tura yükseldi. Şimdi futbol severler gözünü son 16 turuna çevirdi. Peki, Türkiye hangi takımla karşı karşıya gelecek? Türkiye- Avusturya maçı ne zaman? 

İşte, detaylar...

Milli Takım, F Grubu'nda Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile mücadele ederek adını son 16'ya yazdırdı.

F Grubu üçüncü ve son maçında 26 Haziran'da Türkiye saati ile 22.00'de Hamburg'daki Volkspark Stadında Türkiye ile Çekya arasında gerçekleşti.

EURO F Grubu son maçında A Milli Futbol Takımımızı bir üst tura yükselten goller 51. dakikada Hakan Çalhanoğlu ve 90+4'te Cenk Tosun'dan geldi.

Çekya'yı 2-1 mağlup eden millilerimizin rakibi ise EURO 2024 D Grubu üçüncü maçında Hollanda'yı 3-2 yenen Avusturya oldu.

Türkiye Avusturya Maçı Ne Zaman?

EURO 2024’te son 16 turu eşleşmeleri ve maçların oynanacağı tarihler belli oldu. Son 16 turuna yükselen takımların maçları, 29 Haziran ila 2 Temmuz tarihileri arasında oynanacak. 

Tüm yurtta heyecanla beklenen Türkiye- Avusturya maçı 2 Temmuz Salı günü Türkiye saati ile 22.00'de oynanacak. 

Türkiye Avusturya Maçı Hangi Kanalda?

2 Temmuz Salı günü oynanacak olan Avusturya-Türkiye maçı, TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Müsabaka Türkiye saati ile 22.00'de gerçekleşecek.

Türkiye-Avusturya Hazırlık Maçı Kaç Kaç Bitti? Kim Kazandı?

A Milli Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıkları döneminde Avusturya'ya deplasmanda 6-1 mağlup oldu. 

Rakibe galibiyeti getiren golleri: 2. dakikada Xaver Schlager, 44., 49. ve 59. dakikalarda biri penaltıdan olmak üzere Michael Gregoritsch, 78. dakikada yine penaltıdan Christoph Baumgartner ve 90+5. dakikada ise Maximilian Entrup attı. Ay-Yıldızlı takımımıza golü getiren isim ise 25. dakikada penaltıdan Hakan Çalhanoğlu oldu.

İlginizi Çekebilir

Şans Bizden Yana: EURO 2024'te Son 16 Eşleşmeleri Belli Oldu
TRT 1 Neden Şifreli? Avrupa Şampiyonası EURO 2024 Maçları Nasıl İzlenir? İşte TRT 1 Frekans Ayarları!

Popüler İçerikler

Gelir İdaresi Başkanlığı Açıkladı: Akaryakıt, Sigara ve Alkole Zam Geldi!
Ekonominin Patronu Mehmet Şimşek'ten Asgari Ücret Açıklaması: "Türkiye'de Asgari Ücret Düşük Değil"
A Milli Takımımız Avusturya'yı 2-1 Mağlup Ederek EURO 2024'te Çeyrek Finale Yükseldi