Türkçe Konuşmakta Zorlanan Suriyeli Kadın Seçimlerde Oy Kullanabileceğini ve Erdoğan'a Vereceğini Söyledi

Magazin Forever isimli YouTube kanalı, Eminönü'nde sokak röportajı yaparak insanlara seçimlerde kime oy vereceklerini sordu.

O sokak röportajında insanlara, 'Recep Tayyip Erdoğan mı? Fatih Erbakan mı? Kemal Kılıçdaroğlu mu?' diye soruldu.

Bir Suriyeli kadın ise Türkçe konuşmak için kızından yardım alırken, seçimlerde oy kullanabileceğini söyledi. Oyunu ise Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullanacağını söyledi.

İşte o anlar: 👇

Magazin Forever isimli YouTube kanalının sokak röportajının tamamını buradan izleyebilirsiniz: 👇

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
01.11.2022

Ülkede adalet olsaydı sen 3 tane p*çinle şuanda Suriye'de kendi vatanın için savaşıyor olurdun. Birgün tüm her şey düzene girecek. Belki Suriye'de olaylar çözülecek ki şuan bir sorun gözükmüyor! İşte o zaman kendi vatanından kaçmış korkaklar olarak vatan haini olmakla yargılanacaksınız!

01.11.2022

Kime karşı savaşacak? Onu da söyle bari.

01.11.2022

Kendi çıkarlarını gözeterek bugünler için vatandaşın vergisiyle Suriye'lileri beslediler. Yıllarca burada yaşayıp yaşadığı ülkenin dilini dahi öğrenmemiş oy kullanacak. Türkiye'nin kaderini, ekonominin gidişatını, sağlıkçının, öğretmenin, işçinin alın terini ve sayamayacağım bir çok şeyin kaderini dolaylı ya da direkt olarak bu ve bunlar gibi ithal seçmen belirlerse şaşırmam. Akp tekrar seçimi kazanırsa 10-15 yıl sonra sayıları kaç milyon olacak. En başta suni gündem oluşturmaktan başka bir halt yapmayan sözde milliyetçi Devlet Bahçeli taraftarları rahatsız değil galiba bu durumdan.

01.11.2022

Bu kadar organize bir ihaneti en son işgal yıllarında görmüştü ülke. Ülkenin demokrafik yapısı değişiyor, milli bayramları kutlayan kesime "muhalif" deniyor, Türkler ikinci plana atılıyor... Biat itaat zehri bulaştığı bedende ne milliyetçilik bırakıyormuş ne de insanlık.

01.11.2022

orospular ne gevşek bir milletler bunlar yüzlerine sktr git diyorsun Yarabbi Şükür diyorlar

TÜM YORUMLARI OKU (20)