Türkan Şoray Kanunlarının ve Sultan Lakabının Arkasındaki Gizli Aşk: Türkan Şoray-Rüçhan Adlı İlişkisi!

Yeşilçam'ın güzel gözlü ve etkileyici kadını Türkan Şoray'ın Cihan Ünal ile evliliği ve kızları Yağmur Ünal herkes tarafından biliniyor. Peki, Türk sinemasında Sultan olarak anılan ünlü oyuncunun romanları aratmayan bir aşk hikayesi olduğunu da biliyor muydunuz? İşte Türkan Şoray'ın büyük aşkı Rüçhan Adlı ile ilişkileri...

İlk olarak Rüçhan Bey'i biraz tanıyalım

Rüçhan Adlı 1923 doğumlu bir İstanbul beyefendisi. Eski dönemde Galatasaray asbaşkanlığı yapan Adlı o zamanların tanınmış iş adamlarındandı.

Film setinde başlayan aşk hikayesi

Çift Tarabya'da bir film setinde tanışmış. Ama zaten Rüçhan Bey Türkan Şoray'a önceden hayranmış. Fakat ilk tanıştıklarında hislerini belli edememiş. Tanışmalarını takip eden günlerden birinde şoförü küçük bir oyun oynayarak Türkan Şoray ve annesini maça davet etmiş. Sonrasında Rüçhan Bey'e de Türkan Hanım'ın kendisiyle görüşmeye geldiğini söylemiş. Misafirlerini maç izlerken ağırlamanın uygun olmadığını düşünen Rüçhan Adlı hanımları boğaza çay içmeye davet etmiş ve olaylar ilerlemiş.

Tam 20 yıl beraber yaşamışlar

O dönemde Rüçhan Bey 40, Türkan Şoray 17 yaşındaymış ve Rüçhan Adlı evliymiş. Aralarında büyük bir aşk filizlenen ikili her şeye rağmen beraber yaşamaya başlamışlar. Türkan Şoray sonradan verdiği röportajlardan birinde ilişkilerini 'Rüçhan Bey bir baba gibiydi aslında benim için, yaşça oldukça büyüktü.' ifadeleri ile özetlemiş olsa da 20 yıl azımsanacak bir süre değil. Sonrasında Rüçhan Adlı ile ayrılan Türkan Şoray Cihan Ünal ile evlendi ve 4 yıl gibi bir süre sonra da boşandı.

Türkan Şoray kanunlarının perde arkasındaki adam

Türk sinemasının içinde olan herkes Türkan Şoray kanunlarını bilir. İşte bir rivayete göre bu kanunların arkasında Rüçhan Adlı varmış. Genç sevgilisini kıskanan ve prensipleri olması gerektiğini düşünen Rüçhan Bey Sultan'a bu kuralları koymasını tavsiye etmiş. Romantik bir kişiliğe sahip olan Rüçhan Bey Türkan Şoray'a sürekli şiirler gönderirmiş. Ve bu şiirlerine hep 'Sultan' diye başlarmış.

Bebek'teki meşhur villanın hikayesi

Hatırlarsanız birkaç sene önce Türkan Şoray Bebek'teki villasını borçları sebebiyle satmak zorunda kalmıştı. İşte o villanın geçmişi aslında biraz karmaşık. 1979 yılında satın alınan arsa üzerine yapılacak villanın bir kısmı Türkan Şoray'ın isteği üzerine Rüçhan Bey'e devredilmiş. Yaklaşık 4 sene sonra inşaatı biten villaya Türkan Şoray Cihan Ünal'dan boşandıktan bir süre sonra yerleşmiş. Ve eski aşıklar 1995 yılından Rüçhan Bey vefat edene kadar burada birlikte yaşamışlar. Rüçhan Bey'in ölümünden sonra da ikilinin arasındaki anlaşmaya istinaden Türkan Şoray o villada yaşamaya devam etmiş.

Sadakatsiz'in Selçuk'u Şevval Sam'ın Oğlu Çıktı! İşte Genç Oyuncuyla Alakalı Sizi Şaşırtacak Tüm Detaylar

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı