Türkan Gerçekleri Öğreniyor: Üç Kız Kardeş 19. Bölümüyle Bomba Gibi Geliyor!

22 Şubat 2022 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş yeni sezona bomba gibi başladı. İclal Aydın'ın aynı adlı eserinden uyarlanan dizinin başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Berker Güven gibi başarılı isimler var. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte Üç Kız Kardeş 19. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Her hafta Salı günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan Üç Kız Kardeş son bölümüyle izleyici ekranlara kilitledi.

Mine'nin oyununa gelen Somer, kızını ve Mine'yi Nihat'tan korumak için annesinin evine getirir ve bu durumun kendisini iyice köşeye sıkıştıracağından bilmiyordur.

Türkan'ın Kiraz'ın gelişiyle annelik duyguları kabarırken Mine bu durumdan iyice rahatsızdır. Diğer tarafta babasının Fatih olduğuna inanan Derya başını belaya sokacak ve Dönüş'ü endişelendirecektir.

Hafıza kaybı yaşayan Nesrin geçmişin karalık sularında gezerken tüm aile ona iyi gelecek şeyler yapmak için seferber olur.

Diğer tarafta Nihat'ın Mine'yi bulmak için Fatih'ten yardım istemesi sonunda Korman ailesini beklenmedik bir durumun içine sokar.

Dizinin yayınlanan yeni bölümünde ise Nihat'ın Türkan'a gerçekleri açıklamak için çağırması her şeyi mahvedecektir.

İşte Üç Kız Kardeş 19.Bölüm Fragmanı

Popüler İçerikler

İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor
Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış