Türk Vatandaşlığını Alınca Havalara Uçan Oyuncu Jessica May Türklerin Zekasını Tavlaya Yordu!

Türk vatandaşı olma hakkını kazanınca havalara uçan Brezilya asıllı oyuncu ve model Jessica May, mutluluğunu dile getirirken Türklerin zekasını da övmeden geçemedi.

Hem oyunculuğu hem de modellikteki başarılarıyla adından söz ettiren Brezilya asıllı model ve oyuncu Jessica May son dönemlerde hem güzelliği hem de zarif tarzıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

2018 senesinde fotoğrafçı Hüseyin Kaya ile evlenen ardından yer aldığı yapımlarla ve güzelliğiyle tanınırlığını arttıran May, 2022 senesinde Türk vatandaşı olma hakkını kazanmıştı.

Yeni Gelin dizisinde canlandırdığı Bella karakteri ile popüler olan Brezilyalı Jessica May Türk vatandaşı olduğunu Instagram'dan yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Geçtiğimiz gün muhabirlere yakalanan oyuncu Türk vatandaşı olduğu için ne kadar mutlu olduğunu söyledikten sonra "Türk kimliğimi de aldım biliyorsunuz. Psikolojik olarak beni bu durum çok olumlu etkiledi. Yabancıyım sonuçta, başka bir ülkeden geldim ama bir bütün hissediyorum şimdi." ifadelerini kullandı.

Eşiyle tavla oynayan isim "Beraber tavla oynadık ama Hüseyin yine her zamanki gibi hep kazanıyor. Tavla oyunu çok zor bir oyun kolay değil. Kafa çalıştıran bir oyun ama. Türkler o yüzden çok akıllılar bu oyunlar ile kafa sürekli çalışıyor." diyerek Türklerin zekasını övdü!

İlginizi Çekebilir:

Küplere Bindi: Instagram'a Getirilen Erişim Engeline Sinirlenen İrem Derici Bu Sefer de Azerice Küfür Etti!
Yazın Keyfini Sonuna Kadar Çıkartan Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'nun Fit Vücuduna Övgü Yağdı
Hık Demiş Babasının Burnundan Düşmüş: Kıvanç Tatlıtuğ'un Kucağında Görüntülenen Kurt Efe "Maşallah" Dedirtti

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!