Türk Vatandaşlığı Aldığını İddia Ederek Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı Paylaşan Sığınmacı Tepki Çekti

Yabancı uyruklu sığınmacının, Türk vatandaşlığına geçerek kendisine ait olduğunu iddia ettiği Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartını gösterdiği video sosyal medyada gündem oldu.

Video için 👇

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
24.04.2022

İddia mı geçen otobüste iki Suriyelinin yanında oturdum birbilerine TC kimlik kartlarını gösterip gülüyorlardı kılık kıyafetlerine bakınca öyle kaç bin dolara ev alan tayfaya da benzemiyorlardı.

25.04.2022

Suriyelilerin Türkiye'de ev alması yasak Atatürk zamanında yasaklanmıştır bilginize.

25.04.2022

Bu iş sadece oyla sınırlı kalsa. Memleketteki demografik yapının nasıl dönüştürülmeye çalışıldığını görmemek hem körlüğe hem de zeka geriliğine delalettir. Bir de bize ırkçı deyip bizi suçlamaya, kendimizi suçlu hissettirmeye çalışmıyorlar mı sinir olmamak elde değil. Bize karşı ırkçı diyenler kan hafızasını yoklasın. Ne milli benlik ve şuurunuz var, ne de haysiyetiniz.

Sonunda olaya doğru açıdan bakan bi yorum gördüm 👏

24.04.2022

Doğruysa hemen kesin yardımı. Yapıştırın vergileri..

25.04.2022

Geçen bir arkadaş anlattı sınavda görevliymiş Suriyeliler için sınavın Arapça daha basit bir versiyonu varmış sınava giren Türk vatandaşlığı almış bir Suriyeli ben Arapça olan sınava giricem diye tutturmuş, buna artık Türk vatandaşısın Türkçe sınava gireceksin demişler şok olmuş diye anlattı. Zaten aslında TC vatandaşı olmaları onların zararına AB yardımları, sınavsız üniversite, ücretsiz sağlık hizmeti gibi verilen imtiyazlar kesiliyor vergi vermeye başlıyorlar falan ben olsam olmam ama ne vaad ediliyor da okuyorlar bilmiyoruz.

TÜM YORUMLARI OKU (34)