Türk Troller Donald Trump'ın Sahte Hesabından Attıkları Tweetlerle CIA Çalışanını Fena Trolledi

Amerika bizim sabrımızı taşırırsa işte böyle trolleriz 😂

Amerika Başkanı Donald Trump'ın dünyaya yaptıkları malumunuz. Kendisi ayrıca Twitter hesabından atar gider yapmasıyla da tanınır. İlginç bir sosyal medya kullanımı vardır.

Bunu bilen ve farkında olan milyonlarca insan mutlaka vardır ama kimse bizim memleketteki insanların zekasını hafife almasın işte 😂 Şu hesap, Donald Trump adına açılmış sahte bir hesap.

Trump'ın profil fotoğrafını kullanarak atarı-gideri yağdırmış da yağdırmış. Üstelik tweetlerdeki İngilizce o kadar iyi ki, gerçeğinden ayırt etmek neredeyse imkansız.

Bir de "kafamı attırmayın" deyip yaptırım ve eylem şablonu yayınlamış 😂 Hey Allah'ım...

Bu sahte tweet serisi nasıl olduysa CIA çalışanı olduğu iddia edilen bir kişiye de ulaşmış. Adamcağız bu tweetleri gerçek zannedip "Lütfen artık dur! Senin aptalca oyunların yüzünden elaleme rezil oluyoruz!" diye cevap vermiş.

CIA görevlisi olduğu iddia edilen kişiyi, Ulusal Güvenlik Hukukçusu arkadaşı bile "Parody parody, şaka hesabı bu sakin ol" diye uyarıyor ama nafile... Gören gördü artık!

Sahte Trump hesabı daha sonra şu Türkçe tweeti de atınca ortalık koptu tabii...

Halbuki profile dikkatlice bakılsa sahte ve parodi hesap olduğu belli. İnşallah John Bey gerçek CIA çalışanı değildir çünkü öyleyse durum daha kötü...

Bu trollemeden sonra sahte hesap sayesinde bir miktar eğlenildiği kesin. Amerika bizim sabrımızı taşırmasın 😂

Çok geçmiş olsun...

Popüler İçerikler

Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR
14.10.2019

Yazık ya tatlı adammış, iyi baba iyi eş falan yazmış, fotoğrafımdan daha nazik biriyim demiş. Trump'a da karşı görüşte zaten. Ayrıca Former CIA agent'mış kendisi yani emekli şu an. Verified konusuna çok hakim olamamış ya da dalgınlığına gelmiş.

15.10.2019

Pollyana, Eleanor H. Porter'ca yazılmış çocuk edebiyatının klasiklerinden kabul edilen kitaptır. Kitabın ana kahramanı olan Pollyana aynı zamanda çok iyimser kişilere takılan bir ad olmuştur.

15.10.2019

CIA trollediysek sıradaki lütfen 😅😅

15.10.2019

bence CIA mevzsusuda troll

TÜM YORUMLARI OKU (22)