'Türk Olmak, Türk Demek Beklenilen Demektir'

Pelin Çift ile Gündem Ötesi programına konuk olan Hacettepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. Tufan Gündüz’ün bir hikaye ile anlattığı 'Türk Nedir'in mükemmel cevabı...

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Şampiyonluk Yarışında Ağır Yara Aldı, Icardi ve Galatasaray'dan Gönderme Geldi
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
18.11.2016

Yugoslavya'da Boşnak'ın, Yemen'de Trablusgarp'da Arap'ın, Kafkaslar'da Çeçen'in, Suriye'de Irak'da Türkmen'in, Rus mezaliminde Azerbaycanlı Türk kardeşlerimizin, Somali'de Afrikalı'nın, Balkanlar'da hem Rum'un hem Bulgar'ın hem Türk'ün, Abhazya'da Gürcistan'da Gürcü'nün, I. Dünya Savaşı sonrası Yeni Zelandalı'nın Avustralyalı'nın, Amerikan zülmünde Afgan'ın, Hindistan ile çatışmasında Pakistanlı'nın, Çinliler ve kuzeyliler'in esaretinde G.Koreliler'in, Museviler Avrupa'dan birer birer kovulurken Yahudiler'in, Kudüs'de Filistinliler'in, Hiroşima ve Nagasaki'de Japonlar'ın, kıtlık zamanı taa İrlandalılar'ın ve evlerini terk etmek zorunda kalan milyonlarca insanın ve daha sayamadıklarımın yanında olabilmektir TÜRK olmak. Oğuz'un, Mete'nin, Attilla'nın, Fatih'in, Alparslan'ın, Bilge Kağan'ın MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün torunu olmaktır TÜRK olmak. zoruna gidenin borusuna gitsin.

Türk düşmanları doluşur şimdi, yok öyle olmadı böyle oldu diye.

Herhangi bir ırkın,herhangi bir ırktan üstünlüğü yoktur,kendi ırkını diğerlerinden üstün görmek saçmalıktır,Türklük bilinci ise ırkla alakalı bir durum değildir,her zaman mazlumun yanında olmuş,ezilenden yana çıkmış,zalimin karşısında durmuştur,Türklük bir duruştur,hangimiz dünya şampiyonaların da sürpriz yapan zayıf takımdan yana olmadık ki.

TÜM YORUMLARI OKU (22)