Türk Mutfağı, Dünyanın En İyi 3. Mutfağı Diyenlere Somer Şef'ten Tepki: 'Türk Mutfağı İlk 10'a Giremez'

NeyseNe kanalının Loş Sohbet programına katılan Somer Sivrioğlu (Somer Şef), Türk mutfağı dünyanın en iyi 3. mutfağı söylemlerine tepki gösterdi. Türk mutfağının sorununun %90 pazarlama eksikliği olduğunu dile getiren Somer Şef, bu yüzden Türk mutfağının dünya mutfakları arasında ilk 10'da gösterilemediğini söyledi.

Dünya mutfağı ve Türk mutfağı ayrımının sadece Türkiye'de olduğunu söyleyen Somer Şef, 'Türk mutfağı dünyada ilk 10'a giremez. Türk mutfağı hiç saygı gören bir mutfak değil' dedi.

İşte o anlar: 👇

Somer Şefin katıldığı Loş Sohbet programının tamamını buradan izleyebilirsiniz: 👇

Somer Şef'in o sözlerine gelen yorumlar: 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

İlginizi çekebilecek diğer videolar: 👇

Show Tv'de 'Bu Hikayede Yanan Ben Oldum' Şarkısı Eşliğinde Pınar Gültekin'in Görüntüleri Yayınlandı

👇

3 Üniversite Mezunu Pazarcı İsyan Etti: 'Ekmek 3 Lira Deseniz Kimse İtiraz Etmez, Toplumsal Refleks Bitmiş'

👇

Mehmet Ali Birand ve Müjde Ar, 1995 Yılında İnterneti Anlatıyor: 'Tutsaklığı Baş Döndürücüdür'

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Fenerbahçe Final Four’a Doğru: Salonda Büyük Şov
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
01.01.2021

Yıllardır Türk milleti olarak kendi kendimizi gaza getirip kendi kendimizin ‘bir b*k’ -muş gibi pohladığımız için gelişemiyor ilerleyemiyoruz! Adam doğru söylüyor.

Pasif Kullanıcı
01.01.2021

Evet doğru söylüyorsun. Ama bu dediğin mutfak için geçerli değil. Zaten dünyada iyi olduğumuz nadir konular var, bunlardan birisi de mutfak. Onu da itin götüne sokmayın bi zahmet. Türk mutfağı belki dünyanın en iyisi bile olabilir.

Pasif Kullanıcı
01.01.2021

dogru...sogani eti salcayi kavur fasülyeyi at al sana taze fasülye,ayni sekilde bamyayi at al sana etli bamya,ayni islemle nohudu at al sana etli nohut..ayni islemden gecen yüzlerce yemek var..avrupa mutfaginda ne soslarla yapilan yemekler var kafayi yersiniz..bu arada 32 senelik asciyim....bizim mutfak sos bakimindan cok dar..

Bizim mutfağımızın sos özelliği yok yabancı ülkeler o bit kadar yemeklerine sos kullanıyorlar bizim mutfağımızda sosa gerek yok zaten

01.01.2021

Dislike sayısına bakın, adam bunu demiş aslında videoda. Küçücük bir akvaryumun içinde doğmuş balıklar ''en güzeli bu akvaryum, en süperi, en güçlüsü biziz'' diye dolaşıyorlar. Okyanustan gelen bir balık ''hayır yanlış düşünüyorsunuz'' diye karşı çıkınca linç ediliyor, dislike yiyor. Kimileri videoyu izleyip anlamadan, kimileri de hiç izlemeden direkt ''Dislike''a basıyor. Beyniniz yok lan. Vallahi billahi... Ayrıca izleyip; anlamaya çalışırsanız ''Türk Mutfağı kötüdür'' demiyor bile. Aksine ''Türk Mutfağının ilk 10'a girmemesinin sebebi %90 pazarlama eksikliğidir'' diyor.

TÜM YORUMLARI OKU (83)