Türk Kadınlarının Yabancı Erkekleri Tercih Etme Sebeplerini Açık Açık Anlatanlardan İlginç Yorumlar

Yorum yapan kadınlar mı haklı yoksa karşı çıkan erkekler mi gerçekten bilemiyorum... 😂

Twitter'da bulunan Tanrı Şiva isimli kullanıcı ilginç bir tespitini paylaştı ve Twitter dünyası da "anelizlerini" sıraladı. Gelen yorumların her biri ise birbirinden ilginç oldu.

İlk önce erkeklerin konu hakkındaki görüşlerine bakalım:

1. Mesela bu arkadaşımız, Avrupa pasaportu için kadınlarımızın böyle bir tercih yaptığını söylemiş.

2. Kombin önerileri de var...

3. "Keşke" diyen de mevcut...

4. Olabilir mi böyle bir şey?

5. Erkeklerden gelen bombardıman! Siz yine de çok büyük konuşmayın beyler!

6. Ha kıskançlık diyorsun yani?

7. Diss atıldı fark ettiyseniz!

8. En ilginç erkek yorumu da bu olabilir...

Veee geçelim kadınların görüşüne. Hazır mısınız beyler?

9.

10. Demek ki çoğu kişi böyle...

11. Kaynana terörü eş seçiminde etkili diyebiliriz.

12. Immmm zor bir soru!

13. Öyle mi sayın beyler?

14. Denk gelemeyişler...

15. Nasip olur mu be!

16. Yazdık bunu kenara!

17. Ouvvv ağır oldu bu işte!

18. Kadınların yorumları da erkekler kadar sert gördüğünüz gibi. Vallahi biz isteriz ki herkes mutlu olsun da kim kimle beraber oluyorsa olsun. Şuraya ne yazıldıysa o...

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
10.09.2019

Turk erkegiyle evlenmeyi ben de istemem.. ne öldürülmek istiyorum ne de aldatılmak

10.09.2019

Büyük klonuşma, bu cümlenle de her türk erkeğine bok atmış oluyorsun. Hislerinde haklısın ama genellemen hiç mantıklı değil.

10.09.2019

Ben de sevgilisi yabancı bir kadın olarak erkeklere yönelik bir yorum yazmak istiyorum. Çünkü fark ettiğim kadarıyla çoğu Türk erkeği kadın nasıl bir canlıdır, ilişki nedir ve nasıl yürütülür bunu dahi bilmiyor. Bakın beyler, kadınlara nasıl yaklaşması gerektiğini bilmeyen, acaba kadın ne durumda nasıl düşünür gibi bir fikirle empati kurma çabası gütmeyen ( bunu siz yapmalısınız çünkü aramızdaki farkın niteliği bunu gerektiriyor), anneleri tarafından yere düşen ilk erkek tanesiymiş gibi şımarık, kendine odaklı ve aciz büyütülen bir erkekle beraber olan kadının, arıza çıkarmaması gibi bir durum söz konusu olamaz, aksini unutun. Ben ve benim gibi kadınlar emin olun sevgililerine trip atmıyor. Çünkü ilişki su gibi akıp gidiyor. Haliyle biz de kendimizi ifade edememenin verdiği sıkıntıyla hırçınlaşmıyoruz. Siz Rus,Ukraynalı kadıncağızların aciz hallerinden faydalanıp kimi eksikliklerinizi gideriyor olabilirsiniz. Bu huyunuz sizi yanılgıya düşürüp, yanlış çıkarımlar yapmanıza sebep olmasın.

10.09.2019

Yabancı biriyle birlikte olan kadınları kast etmiştim. Ben geçen süre içerisinde kendimi ifade edemediğim bir durumla karşılaşmadım. Ya da beni anlamayan bir erkekle muhattap olmak zorunda kalmadım. Benim karşımda isteklerini direkt ifade eden, yetişkin bir birey var. Zamanla ben de bu özelliği ondan kaptım. İyi ki kapmışım çünkü bunların hepsi birleşince ortada trip atan kadın ya da erkek kalmadı. Bunu yabancı sevgilisi olmuş ya de farklı şekilde büyütülmüş Türk erkeğiyle birlikte olan başka kadınlardan da duydum. Ayrıca kusur sadece erkeklerde diye bir ifade de kullanmadım. Ama ilişkilere baktığımda ve kendi ilişkilerimi sorguladığımda, birlikteliği rayına oturtmaya engel bir erkek gördüm. Beyler iyi bir ilişki mi istiyorlar? O halde çaba gösterecekler. Kadınla empati kuracaklar. Çünkü sizin doğanız bizlere göre düz. Kadınlarla münasebetlerinizde de bu şekilde düz kalırsanız tökezlersiniz. Kaldı ki zaten tökezliyorsunuz da.

10.09.2019

Evlilik yürümediği zaman medeni bir şekilde boşanabildiği için,boşandıktan bilmem kaç yıl sonra kadının yanında gördüğü ilk adamla namusumu kirlettin muamelesi yaparak öldürmediği için....kızlar siz siz olun Türk erkeklerle evlenmeyin.

11.09.2019

bize uyar... :D

TÜM YORUMLARI OKU (98)