Türk Erkeklerinin Davranışından Dert Yanan Kadın Gündem Oldu: 'Kibar Davranmak Yüz Vermek Oluyor'

Instagram'da 'katisoiler' isimli hesabın sahibi olan Rus uyruklu kadın, Türk erkeklerinin kibar davranmanın 'yüz vermek' olarak algılandığını söyleyerek dert yandı. Türk kadınlarının bu nedenle erkeklere karşı mesafeli davrandığını söyleyen kadın, 'Bir merhaba de sonra kurtul bakalım. Hem beyefendi peşini bırakmaz, hem de dedikodunu yapar.' dedi. 

Sosyal medya platformu Instagram'da video içerik üreticiliği yapan Katya isimli Rus uyruklu kadın, kaydettiği videoda Türk erkeklerinin davranışına isyan etti. Kadınların kibar davranışını, erkeklerin 'yüz vermek' olarak algıladığını söyleyen genç kadın, 'Gülümseyerek merhaba demek yüz vermektir, 'small talk' yüz vermektir, tanıdığının doğum gününü kutlamak yüz vermektir. Yani kibar davranmak yüz vermektir... Arkadaş olamıyor muyuz?' dedi.

Türk kadınlarının bu yüzden erkeklere mesafeli davrandığını söyleyen içerik üreticisi, 'Bir merhaba de sonra kurtul bakalım. Hem beyefendi peşini bırakmaz, hem de dedikodunu yapar. Rus kızları bu yüzden size kibar geliyor, başlarına ne geleceğini bilseler size kibar davranmazlar.' dedi. İşte o görüntüler; 🎥

İlginizi çekebilir 👇

Abisinin 10 Yıllık İlişkiden Sonra Yeni Tanıdığı Biriyle Evlendiğini Söyleyen Kadın Hemcinslerine Ders Verdi
Bölge Halkı Afyonkarahisar'da Gerçekleşen Yangın Felaketine Müdahale Eden Ekiplere Gözleme Açtı
Erkeklere Soruldu: "Ronaldo ile Halı Saha Maçı mı Barbara Palvin ile Yemek mi?"

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
25.08.2024

Kanıtlarsın şekerim, çünkü gerçekten öyleler artık. Ortadoğu kafasını o kadar içselleştirdiler ki merhaba desen hemen asılır oldular. Eskiden yolda yürürken esnafa hayırlı işler, temizlik personeline kolay gelsin derdik. Öyle bir duruma gelmişler ki -tabi bunda her erkeğe farklı yaklaşan hemcinslerimizin de kabahati var- iyi davrandığımız çoğu erkek yanlış anlamaya meyilli oldu. Çok az kaldı arkadaş olunabilecek karşı cins.

25.08.2024

Evet arkadaşlar o konuda malesef haklısınız

25.08.2024

toplumumuzda kibarlık bir anlam ifade etmediği için normal bir selamlaşmayı bile başka türlü anlamaları doğal

25.08.2024

Çok doğru söylemiş ..sonra türk kızları kaba ,asik sürat ,sert derler...mecburen burada yaşayan herkes türk kızına dönüşüyor

TÜM YORUMLARI OKU (22)