Türk Erkekle Evli Ukraynalı Kadının Türk Kadınları Hakkındaki Düşünceleri Sizi Biraz Kızdırabilir!

Türk erkekle evli olan Ukraynalı kadın, Türk kadınları hakkındaki düşüncelerini söyledi. Anastasiia isimli Ukraynalı kadın, Türk kadınları için, 'Hayatta ne istediklerini bilmiyorlar. Zengin bir eş istiyorlar çünkü çalışmak istemiyorlar' dedi.

İlginizi çekebilecek diğer videolar: 👇

Yaşınız Kaç Daha Sizin? Henüz Yaşları Çok Küçük Olan Gelin ile Damadın Tepki Çeken Görüntüleri

👇

Cinsel İlişki Sırasında Üstte ve Altta Nasıl Gözüktüklerini Gösteren TikTok Kadınlarından Yeni Akım!

👇

Tinder'da Tanıştığı Erkekle Polis Kocasını Aldatan Kadın ve Aldatıldığını Öğrenen Adamın Zor Anları

👇

200 TL'lik Banknot ile Sigara Yakan Kızlar: 'Senin Harcadığın Parayla Biz Sigaramızı Yakıyoruz'

Popüler İçerikler

Çileden Çıkaran Olay: Öz Kızı ve İkinci Eşini Yatakta Basan Kadının Yaşadıkları Şoke Etti
Evlilik Dışı İlişkiden Çocuk Sahibi Olmalarıyla Bir Zamanlar Olay Yaratan Ünlü İsimler
Gündeme Bomba Gibi Düştü: “Dilan Polat ve Engin Polat’a Vergi Kaçırma Suçundan Tahliye Kararı Verildi”
YORUMLAR
11.01.2021

Ukraynalı kadınlarda 1 bardak vodkaya veriyorlar yani hepsi hakkında konuşmuyorum ama çoğu bu şekilde Anastassia'cığım

12.01.2021

Buradakilere bira yetiyor..

12.01.2021

Şunu yayınlayarak bir kere siz insanları bölüyorsunuz. Türkiyeye gelen Rus kadınların %98 i nin ne işle meşgul olduklarını hepimiz biliyoruz, yani para öyle bir şeyki !! Dur bi saniye bu videoyu evdemi çekmişler. ? E öyle ise fazla söze gerek yok o manzaralı evde pek ucuz değildir hani.. Kendisi de pek beleşe gitmemiş sanki bilemedim şimdi.. Neyse konuya dönelim. Türk kızı para ister mi? Tipe mi bakar ? Cebine mi bakar ? İkisini de isterse ben erkekle evliyim de haberim mi yok ? Çevremde evli olup asgari üccretle çalışan bir dünya insan var onlardamı erkekle evli ? Madem Türk kızı paraya bakıyor paraya geliyor ulan bu kadar işsiz ve evli adam var bunlar kimle evlendi.. Hemen bakıyoruz, PArası ile yanında kadın dolandıran ünlü 2 sima var hemen aklıma gelen 1 Ağa oğlu 2 serdar ortaç . HAdi ya bunlarda rus uyruklu kadımla dolaşıyor.. bak şu tesadüfe.

12.01.2021

ya kanka şuan hayatımdaki en mal yorumlardan birini gördüm ne alaka gayet doğru ve neden direk ruslara saldırmak kadına ithamlar noldu yani belki kadın çalışıyor ne biliyosun hani her rus sandığınız gibi değil o tamamen sizin abazanlığınızdan kaynaklanıyor kadın hepsi için konuşmuyorum da demiş bir kısmı için doğru yani

Pasif Kullanıcı
11.01.2021

Türkçe bilmeden Türk'lerin tepkilerini ve beklentilerini nasıl anlayabiliyorsun analiz edebiliyorsun ? Günümüzdeki tüm kız babaları kızlarının kendi başına ayakta durmasını gördükten sonra evlenmelerine izin veriyor, sizin babalarınızda Türk vatandaşlığı ve yeterli miktarda para kazanacağınızı bildiğine emin olduklarında kimin altına yattığınızı önemsemiyor. Dişiliğini kullanmadan birey olarak Türkiye'de ayakta kalabilen kadın tabi ki zor olacak.

11.01.2021

Aha konuştu meriç . Yürü olm belki u yazıyla Türk kızı bulursun. Kadın tam da Türk kızlarını özetlemiş

TÜM YORUMLARI OKU (149)